Womanizer OG mørk grå orgasmepakke

Artikkelnr. 121148
1899,- før 2427,00

FÅ GAVE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Er du blant dem som ennå ikke har opplevd g-punktorgasme med Womanizer OG? Ta sjansen nå og få med gratis Womanizer Mini og glidemiddel på kjøpet!

Womanizer OG + Womanizer Mini og glidemiddel!

Har du vurdert å klikke hjem Womanizer OG? Da bør du ta sjansen nå! Nå får du Womanizer OG + gratis Womanizer Mini og Luksus Aloe Vera glidemiddel med på kjøpet. 

Womanizer OG er ikke hvilken som helst g-punktvibrator. Womanizer OG er den første g-punktvibratoren som kombinerer både Pleasure Air teknologi og vibrasjon! Kombinasjonen av begge disse teknologiene kommer til å gi deg helt himmelske g-punktorgasmer... Uansett om du har prøvd g-punktstimulering tidligere eller ikke, er dette sexleketøyet verdt å prøve. Womanizer OG er et allsidig og lekent sexleketøy som både kan brukes mot klitoris og mot g-punktet i skjeden. Start med å stimulere klitoris for oppvarming, og avslutt med g-punktet! 

G-punktvibratoren er laget i et deilig kroppssikkert silikonmateriale som føles silkemykt mot huden. Den er ergonomisk formet slik at den skal passer perfekt inn i skjeden og treffe akkurat riktig på g-punktet. Vibratoren er god å holde i hånden ved bruk, og styres enkelt via knappene på skaftet. I tillegg har den smart silence, slik at trykkbølgene/vibrasjonene kun er på når leketøyet er i kontakt med huden. Skaftet er bøyelig slik at den er enkel å jobbe med for å finne den riktige stillingen for deg! Womanizer OG er utstyrt med hele 12 deilige intensitetsnivåer og 3 vibrasjonsnivåer - så er her det mye å leke seg med. Den har også den smarte After glow-funksjonen som Womanizer er så kjent med, slik at du kan avslutte klimakset på deiligst mulig måte. G-punktvibratoren er selvsagt 100% vanntett, så Womanizer OG kan også bli med inn på badet!

Har du kanskje ikke hørt om g-punktet hos kvinner? Eller prøvd g-punktstimulering? G-punktet er et større område på indre klitoris, som kan stimuleres fra innsiden av vaginaen. Dette betyr at g-punktet er dekket av den fremre veggen i vagina, og er derfor mindre sensitiv enn den ytre, eksponerte klitorisen. Ettersom at den er dekket til, trenger g-punktet litt mer oppvarming - og det er her Womanizer OG er perfekt. Dette sexleketøyet gir en målrettet stimulering på akkurat de riktige stedene. Det kan ta litt tid før du knekker koden med Womanizer OG, siden den er så annerledes fra alt annet på markedet, men når du først gjør det, så kan orgasmen sitte! 

Få med Womanizer Mini + Aloe Vera glidemiddel!

I denne pakken får du også Womanizer Mini med - gratis! Perfekt å varme opp med, før du går videre med Womanizer OG. Womanizer er kjent for å gi kvinner over hele verden utrolige orgasmer på et blunk! Pleasure Air-teknologien stimulerer alle 8000 nerveendinger i klitoris på én og samme tid, uten at klitoris berøres direkte. Det er jo ikke uten grunn av kvinner over hele verden har skrytt Womanizers unike trykkbølgeteknologi opp i skyene... Denne versjonen er også perfekt for deg som ønsker å ha med deg Womanizer på reise!

I tillegg får du med en av våre bestselgende glidemidler fra Luksus-serien med Aloe Vera. Dette er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra.

Ingredienser: Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Hvor mange stjerner vil du gi?