Womanizer Liberty rød luksuspakke

Artikkelnr. 120834
2149,- før 2930,00

LUKSUS PAKKE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Planer om å skjemme bort deg selv, eller en heldig partner? Denne luksuspakken inneholder flere store orgasmefavoritter som vil gi fyrverkeri på soverommet... igjen og igjen!

Minivibrator Microscopic Mite

Pakkens første skatt er minivibratoren Microscopic Mite. Den er perfekt å bruke for henne alene, eller å dele med en partner under sengekosen. Den tilfører deilige vibrasjoner til forspillet, og er liten nok til å smyges mellom to kropper under samleiet... Den kan pirre klitoris til bristepunktet, pulsere deilig i skjeden eller erte dine (og en partners) erogene soner. Den lille vibratoren har 7 vibrasjonsmodus du eller dere kan leke med. Ladetid er heller ikke en bekymring du behøver å ha her. Så lenge du har ett AA-batteri liggende, er du good to go - når som helst!

Womanizer Liberty rød

Ingen luksus-pakke er komplett uten bestselgeren til kvinner: Womanizer Liberty rød! Womanizer Liberty er en av våre absolutte kundefavoritter gjennom tidene, og det er ikke uten grunn. Stimulatoren bruker en helt spesiell og orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi til å stimulere alle 8000 nervetråder i klitoris på én og samme tid! Womanizer gir nesten alle orgasme, og ikke nok med det: De som har prøvd en Womanizer beskriver orgasmene som helt unike! Det må nesten bare oppleves. Womanizer Liberty har hele 6 pirrende intensitetsnivåer, så her finnes det noe for de aller fleste. Den er dessuten oppladbar, vanntett, liten og nett og kommer i en reisevennlig størrelse. Klitorisstimulatoren har også et reisevennlig magnetcover som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Aldri gå glipp av en klimaks igjen! Kan nytes alene, eller man kan la partneren få ta del i morroa... 

Vibrerende penisring

Den vibrerende penisringen Capture fra Climaximum gir deg alt du vil ha i en penisring: en hardere ereksjon, et deilig materiale og mange vibrasjoner som kan nytes alene eller med partner. Den har et stødig silikonmateriale, som gir et godt trykk rundt penis, og sikrer deg en enda hardere ereksjon - som varer og varer!  Penisringen Capture passer de aller fleste penisstørrelser da ringen er laget av tøyelig et tøyelig materiale, noe som også gjør den enkel å ta av og på. Tre den på skaftet, når penis er erigert, og velg hvilken vei du ønsker at den vibrerende overflaten skal vende og finn din favoritt blant 10 vibrasjonsmodus!

Tango Abrazo rabbitvibrator

Rabbitvibratoren Abrazo fra vår egen Tango-serie bare oser av luksus, og den fortjener selvfølgelig en plass i denne pakken. Den fantastiske rabbitvibratoren er en fryd for både øyet og underlivet... Rabbitvibratoren har et indre skaft med en perfekt bøy som treffer g-punktet. Samtidig serverer den ytre klitorisdelen deilige vibrasjoner mot klitoris. Denne kombinasjonen er for mange kvinner en sikker vei til mange deilige orgasmer! Velg selv om rabbitvibratoren skal stimulere kun klitoris, bare g-punktet eller begge deler! Eller kanskje partneren skal styre den...? Rabbitvibratoren kan også tas med i dusjen, og lades opp for en ny runde med moro når som helst!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

I denne pakken ligger også Kondomeriets bestselgende orgasmekrem, som sammen med sexleketøyene i denne pakken, nærmest kan garantere en happy ending. Orgasmekremen inneholder L-Arginin som gjør deg mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Den kan brukes av både kvinner og menn! Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem, så prøv dere frem med mengden og kjenn hvordan blodet strømmer til området og gir økt følsomhet!

Innholdsfortegnelse: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Pjur Woman Nude vannbasert glid 100 ml

Den aller mest luksuriøse og den beste opplevelsen med et sexleketøy, får du ved å bruke riktig glidemiddel. Vi har gjort jobben enkel for deg og lagt ved et vannbasert glidemiddel som kan brukes med alle sexleketøy, og til hva du måtte ønske! Glidemiddelet Woman Nude fra Pjur er et glatt og naturlig glidemiddel, som er helt super for alle hudtyper. Glidemiddelet setter ikke flekker, og er superlett å vaske vekk om du skulle søle... 

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Inspirasjon:

Hvor mange stjerner vil du gi?