Fifty Shades Come Alive orgasmekrem

Artikkelnr. 115847
12 vurderinger 4 omtaler
229,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Krem
  • Merke: Fifty Shades
  • Mengde ml: 30

Come Alive Pleasure Gel er en orgasmekrem for kvinner, og er en del av Fifty Shades of Grey-serien. Opplev ekstra sterke og deilige orgasmer ettersom alle berøringer og vibrasjoner mot klitoris intensiveres.

Ekstra deilig

En av hovedingrediensene, L'Arginin, er benyttet i formulaen for å øke blodtilstrømningen til klitoris, noe som gjør kvinnens mest sensitive punkt ekstra responsivt for berøring og stimulering. Tilsetningen av mentol gir en deilig, kjølende effekt for økt sjanse for å nå klimaks.

Påfør en liten mengde av orgasmekremen på klitoris og gni den forsiktig inn med fingeren. Come Alive Pleasure Gel kan benyttes alene, med leketøy eller sammen med en partner. Flasken kommer i en hendig størrelse som rommer 30 ml. Perfekt å ha i nattbordskuffen, eller med på en romantisk weekend.  

I den originale serien

Orgasmekremen er en del av den originale produktserien Fifty Shades of Grey, som er utvalgt og godkjent av forfatteren bak suksessbøkene, E. L James. Den offisielle logoen er en garanti for at du har fått et originalt produkt.

Innholdsfortegnelse: 

Aqua, Monopropylene Glycol, Arginine, Hydroxyethyl Cellulose, Lactic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine. Inneholder ikke parabener.

Dette sier andre kunder (4)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: