Vibratorrens 100 ml

Artikkelnr. 101229
15 omtaler
129,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

  • Farge: Blå
  • Merke: Smak & Behag
  • Mengde ml: 100

Tilbehøret du MÅ ha! Gi vibratoren, dildoen eller vaginaen din den beste behandlingen. Smak og Behag Vibratorrens er en bakteriedrepende og desinfiserende rensegelé for dine sexleketøy.

Bruk på alle leketøy

God hygiene i forbindelse med sexleketøy er viktig for å unngå å få irritasjon i underlivet, som f.eks skjedekatarr, sopp- og urinveisinfeksjon. Det gjelder alle leketøy for både han og henne som har hatt kontakt med underlivet, både innvendig og utvendig.

Vibratorrens tar bort minst 99% av de skadelige bakteriene. Du kan rengjøre: Vinyl (PVC/ lakk), lateks, plast, gummi, acryl, silikon, glass, metall, Cyberskin, Real-skin (realitiske materialer) osv. Du kan altså bruke Vibratorrensen til alle dine leketøy!

Rengjør kun leketøyet

Underlivets eget forsvar mot skadeliggjørende bakterier er en bakteriflora av de gode bakteriene. Det er derfor viktig at man ikke desinfiserer skjede/anus, men heller fokuserer på å ha god hygiene på leketøyene. Underlivet er selvrensende.

Husk:

Leketøy er en kilde for seksuelt overførbare sykdommer og bør aldri byttelånes, selv etter man har renset det skikkelig.

Innholdsfortegnelse:

Denatured Alcohol, Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin BP, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethhanolamine, Perfume, Cl42090V

Dette sier andre kunder (15)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: