YESforLOV Mission Irresitible gaveeske

Artikkelnr. 116146
899,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (17)
Finn produktet i butikk

  • Merke: YESforLOV

Nydelig gaveeske med uimotståelig pirrende innhold! Settet inneholder alt du og partneren måtte trenge, for en helaften som blir en erotisk reise fra start til slutt. 

Et sett med forførelse!

Denne lekre, uimotståelige boksen inneholder:

  • 1 intimate hide and seek kit - en usynlig penn til å skrive på kroppen med
  • 1 massasjeolje
  • 1 orgasmekrem
  • 2 intimservietter
  • 2 doseringspakker med  glidemiddel
  • 1 pokermynt 
  • 1 blindfold i sort sateng
  • 1 bodypaint-penn med kirsebærsmak
  • 1 kilefjær

Uimotståelig tilbehør

Intimate hide and seek kit
En usynlig penn, perfekt for en pirrende kveld på restaurant eller nattklubb. Kommer med en fluorescerende blekkmarkør og en svart, nett lommelykt. Skriv hemmelige beskjeder om hva dere vil – og hvor dere vil på kroppen. Let dere fram til budskapet ved å bruke den lille lommelykten. Det er kun denne som vil avsløre det hemmelige budskapet. Skriv ordene du lengter etter å rope ut, men gjør det mer spennnende ved å holde dem skjult og la partneren utforske deg. Pennen setter ikke flekker, og vaskes enkelt av med vann. 

Titillating massage oil
En lett olje som ikke klisser, og som ikke setter flekker. Beriket med pasjonsfrukt, damiana-blomst, rosmarin og søt mandel-olje for en avslappende effekt, samt en krydret tone med ingefær-esktrakt.

Excitement gel for women orgasmegel
Denne pirrende geleen går rett til kilden av kvinnelig opphisselse. Før, under og etter. Det er ingenting som en dråpe av denne på klitoris for å skjerpe begjæret med en deilig frysning av peppermynte. Massér den inn med ømhet for å bygge opp nytelsen. Opplev de ikke allerede utforskede regionene av lidenskap.

Fragrence-free intimservietter
Disse parfymefrie intimserivettene er et må-ha-tilbehør for en intim livsstil på farten. Serviettene tilbyr deg daglig hygiene, mild omsorg og komfor  slik at du kan føle deg ren og oppfrisket. De er beriket med den eksklusive YESforLOV-oppskriften.

Intimate moisturising glidemiddel
For den ene eller den andre, for en og den andre, mellom dere begge... Intimate moisturising glidemiddel gir optimal kontakt mellom deg og partneren, og økt komfort og nytelse samtidig som det vedlikeholder den naturlige følelsen.

Heads or tails fantasies mynt
En mynt utenom det vanlige, med to sider for å avsløre deres aller innerste, gjemte hemmeligheter. Lek dere fram til høydepunktet... 

Caressing feather
Se om partneren din kan holde ut den mest utsøkte formen for tortur...

Black Satin blindfold
For å binde opp hender eller føtter, eller for å dekke over øynene. Men fremfor alt, for å ikke gå glipp av en eneste detalj.

Naughty body messages, kirsebærsmak
Smakfull lotion med smak. Dekorer partnerens kropp, og bruk tungen for å viske det ut. Før en samtale i form av berøring, som blir aller best når huden er helt bar...

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: