Shunga massasjeolje grønne epler

Artikkelnr. 101020
199,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Mandelolje
  • Merke: Shunga
  • Mengde ml: 250
  • Duft/smak: Eple

Passion massasjeolje er en glatt og deilig olje, og massasjeoljen dufter av friske, grønne epler som virkelig pirrer til en heftig massasje. Godt for både kropp og sinn!

Massasje med frisk duft

Nyt følelsen av å gi eller få sensuell, erotisk massasje med en eksklusiv kaldpresset olje. Velg en av de eksotiske duftene som vil gi deg en følelse av velbehag og erotikk. Passion massasjeolje fra Shunga kommer i en frisk duft av epler.

Varm oljen i varmt vann for å gjøre opplevelsen enda hetere og full av nytelse for dere begge. Den deilige epleduften gjør massasjeoljen mild og frisk, og passer utmerket til deg som ikke ønsker mye parfyme i oljen.

Tips: Selv om oljen lukter epler, er den ikke spiselig. Om du ønsker en olje du kan slikke av partnerens kropp, anbefaler vi deg å prøve en smakfull lotion.

Innholdsfortegnelse:

Sweet Almond oil, Grape Seed Oil, Sesame Oil, Avocado Oil, Safflower Oil, Vitamin E, Ylang Ylang Flower Oil, Fragrance, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Eugenol, Methyleugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Methyl 2-Octynoate, Geraniol, Famesol, Lilial, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl lonone.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: