Kama Sutra Oil Of Love kokos og ananas

Artikkelnr. 116996
239,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Kokos

Massasje er en sensuell handling som gir rom for kjærlighet og elskov. En velduftende massasjeolje som også er fullt ut spiselig setter en ekstra spiss på en allerede het aften.

Kama Sutra Oil of Love er en serie smakfulle oljer laget på spiselige ingredienser. Oljen er litt annerledes i konsistensen og fungerer aller best til massasje på små intime områder som erogene soner, brystvorter og nakkegropen.

TIPS: Blås på oljen og kjenn det pirrer litt ekstra...

Avslutt massasjen med ømme kyss. Bruk tungen og slikk og begjær huden hans/hennes. Denne oljen leveres i flott flaske og dufter eksotisk av kokosnøtt og ananas.

Kommer i flaske på 100 ml.

Ingredienser: GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, WATER (AQUA/EAU), SUCROSE, FLAVOR (AROMA), SODIUM SACCHARIN. 

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: