Kama Sutra massasjelys 3 pk

Artikkelnr. 116692
399,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kama Sutra

Gjør massasjen spennende for både deg og din partner med disse massasjelysene fra Kama Sutra! Tenn lysene og kjenn på den deilige atmosfæren som oppstår.

Massasjelys 

Pakken inneholder tre massasjelys med forskjellige dufter. Prøv å tenn alle på én gang for å lage en eksotisk stemning på rommet! Den smeltede oljen dryppes på kroppen og varmer for en pirrende massasje. Oljen inneholder kokosnøttolje, sheasmør og vitamin E, som gir den pleiende egenskaper. 

Tre forskjellige dufter

  • Tahitian Sandalwood
  • Coconut Pineapple
  • Island Passion Fruit

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: