Kama Sutra The Getaway Kit

Artikkelnr. 116680
1 vurderinger 1 omtaler
549,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)
Finn produktet i butikk

  • Merke: Kama Sutra

Opplev en flukt fra virkeligheten med denne produktsamlingen fra Kama Sutra. Her er alt dere trenger for å skape en sensuell og uvurderlig stemning. Bare følg den gode duften av oljene…

En sanselig flukt med Kama Sutra

Forfør hverandre med lukseriøse produkter fra Kama Sutra. Følelsen, smakene og duftene tar hyrdestunden til opphøyde nivåer. Dette kittet er et utmerket valg hvis man er på farten, eller bare vil ha et spennende massasjetilbud raskt tilgjengelig. The Getaway Kit er også en super gave for et vordene brudepar eller noen man vil gjøre ekstra stas på. 

Kittet inneholder:

  • Oil of Love Vanilla Crème: Spiselig massasjeolje
  • Honey Dust Sweet Honeysuckle: Spiselig kroppspudder med fjær for påføring
  • Body Souffle French Vanilla Crème: Spiselig krem for kroppen
  • Love Liquid Classic: Vannbasert glidemiddel
  • Tea Light Candle: Varmende massasjelys

Historien om Kama Sutra

Mot slutten av sekstitallet, etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er å ikke bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Dette sier andre kunder (1)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: