Kama Sutra Oil Of Love vanilje

Artikkelnr. 116684
239,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kamasutra
  • Duft/smak: Vanilje

Drypp oljen på din partners erogene soner og blås for å kjenne varmen som oppstår. Som en bonus smaker oljen av deilig vanilje. Gjør forspillet med din partner enda mer pirrende!

Pirrende olje

Denne oljen er et av de første produktene Kama Sutra kunne tilby. Med en sensuell påføring, deilige dufter og god smak er de en kundefavoritt verden over. Oil Of Love med smak av vanilje, er perfekt når man vil gi partneren en ekstra oppmerksomhet! 

Kommer i flasker på 100 ml.

Ingredienser: GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, WATER (AQUA/EAU), SUCROSE, FLAVOR (AROMA), SODIUM SACCHARIN, YELLOW 5 (CI 19140). 

Historien om Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: