Kama Sutra Oil Of Love jordbær

Artikkelnr. 116685
239,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kama Sutra
  • Duft/smak: Jordbær

Påfør denne deilige, velduftende oljen på din partners erogene soner for en opphissende sanseopplevelse. Blås på oljen og kjenn at den gir en varm følelse på huden.

Smakfull kjærlighets olje

Oil of Love fra Kama Sutra er ikke bare velduftende, men den smaker også godt av søte jordbær. Drypp oljen på erogene soner og blås på det for å fremkalle den varmende følelsen. Bruk så munnen for å fjerne oljen sensuellt fra din partner.Lager garantert en pirrende stemning!

Kommer i flasker på 100 ml. 

Ingredienser: GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, WATER (AQUA/EAU), FLAVOR (AROMA), SUCROSE, SODIUM SACCHARIN, RED 40 (CI 16035), CARAMEL. 

Historien om Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: