Kama Sutra massasjeolje jordbær

Artikkelnr. 116690
269,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kama Sutra
  • Duft/smak: Jordbær

Sett partneren i riktig stemning med denne klassiske massasjeoljen. Den søte duften av jordbær og følelsen av hud mot hud vil pirre sansene og skape en romantisk atmosfære. 

Velduftene massasjeolje

Oljen er presset fra soya, druer og mandler, som gjør at den har fuktighetsgivende egenskaper. Den føles silkemyk på huden og avgir en deilig aroma av friske jordbær. Oljen er perfekt egnet til kroppsmassasje. Prøv å bland litt av oljen i badevannet eller smør deg etter en dusj for ekstra fuktighet. 

Innhold:

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, C 12-15 ALKYL BENZOATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, FRAGRANCE (PARFUM), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE.

Kommer i flasker på 236 ml.

 

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: