Kama Sutra massasjeolje granateple

Artikkelnr. 116688
269,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kama Sutra
  • Duft/smak: Eksotisk frukt

Ta vare på lidenskapen med en deilig massasjeolje fra Kama Sutra. Oljen er fuktighetsgivende for huden og har en eksotisk duft. 

Fuktighetsgivende massasjeolje

Massasjeoljen er laget av olje fra soya, drue og mandel som gir den pleiende egenskaper for huden. Den velgjørende oljen dufter også himmelsk av granateple. Denne er for deg som er glad i kvalitet og ønsker å ta vare på deg og din partner. Hvem vet hvor det vil ende...

Innhold:

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, C 12-15 ALKYL BENZOATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, FRAGRANCE (PARFUM), AMYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL 

Kommer i flasker på 236 ml.

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: