Kama Sutra massasjeolje kokosnøtt/ananas

Artikkelnr. 116691
269,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kama Sutra
  • Duft/smak: Kokos

Klassisk, velduftende massasjeolje som gir fuktighet til huden. Gi partneren din akkurat det de trenger. Velvære og lyst...

Sensuell massasjeolje

Oljen er presset av soya, drue og mandel. Den er perfekt for sensuell massasje og som en stor bonus kan den brukes som daglig fuktighet til huden. Smør deg med et tynt lag etter en dusj for å holde på fuktigheten. Kjenn lukten av kremete kokosnøtt og søt ananas.

Innhold:

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, C 12-15 ALKYL BENZOATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, LINALOOL.

Flaskene inneholder 236 ml.

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: