Luksus Silikon glidemiddel 20 ml

Artikkelnr. 116276
9 vurderinger 1 omtaler
45,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Silikonbasert
  • Merke: Luksus
  • Mengde ml: 20

Luksus Silikon er et silikonbasert glidemiddel, med de beste egenskapene for en sensuell opplevelse eller en erotisk intimmassasje. Glidemiddel med silikon er glatt og gir langvarig glid. Ren luksus..

Nytt design og praktisk størrelse

Vår populære serie Smak & Behag Luksus har fått nytt og lekkert design, og flere av produktene kommer nå i praktiske og reisevennlige tuber. Denne tuben med Luksus Silikon glidemiddel rommer 20 milliliter, perfekt for alle øyeblikkende du tidligere skulle ønske du hadde en liten tube glid for hånden. 

Pirrende glatt glidemiddel

Luksus Silikon er et glid som er svært drøyt i bruk. Du vil bli overrasket over hvor mange lidenskapelige stunder som passerer før flasken er tom. Silikonglidemiddel er perekt for pirrende øyeblikk og ekstra deilig sex, og passer utmerket til full kroppsmassasje - både for ømme muskler og lengtende erogene soner. 

Luksus Silikon er et glidemiddel som verken lukter eller smaker. Det blir på ingen måte klissete, men gir i stedet en svært glatt overflate og langvarig glideeffekt. Silikonbasert glidemiddel kan fint brukes sammen med kondomer, men anbefales ikke sammen med sexleketøy (med unntak av ikke-porøse materialer som glass og keramikk). 

Glidemiddelet oppbevares ved romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys.

Innholdsfortegnelse:

Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol.

Dette sier andre kunder (1)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: