Glidemiddel Alga Juicy Peach

Artikkelnr. 117814
99,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

  • Farge: Klar
  • Materiale: Vannbasert
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Fersken

Det vannbaserte glidemiddelet Alga Juicy Peach dufter og smaker helt himmelsk av fersken! Glidemiddelet er ultralett på huden, men gir fortsatt topp glid.

Vannbasert glidemiddel med god smak

Superlett og langvarig glidemiddel med herlig duft og smak av fersken. Alga glidemiddel er vannbasert og føles fantastisk. Glidemiddelet er veldig glatt, akkurat som i havet, og blir ikke klissete eller tørt. Du er sikret en langvarig glideeffekt. Glidemiddelet er naturlig, og kan brukes med alle sexleketøy og kondomer.

Glidemiddelet intensiverer opplevelsen og pleier huden, og føles som kroppens egenproduserte glid. Glidemiddelet kan trygt spises, og har en herlig, naturlig smak. Supert til oralsex!

Flasken rommer 100 ml. 

Rikere sexliv, helt naturlig

Produktene er laget i og av naturen, og satt sammen i Sverige. Glidemiddelet inneholder røde alger som gir en spesiell, myk følelse på huden under massasje og berøring. Røde alger smører og tilfører huden fuktighet, og etterlater den myk og glatt.

Algene, som hovedsakelig finnes utenfor kysten av Irland, er spiselige og ble brukt som «grønnsak» under andre verdenskrig. De skånsomme effektene av algene er spesielt verdifullt for kvinner. I tillegg gir algene en fyldigere massasje- og glidefølelse, som varer lenge uten å bli klissete. Intimate Wellness-serien kan nytes av absolutt alle, også veganere. 

Inneholder:

Aqua, glycerin, chondrus, crispus, cellulose gum, oat beta glucane, citric acid, potassium sorbate, sodium bensoate, aroma

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: