Nippelgel JO Winter Blitz 30 ml

Artikkelnr. 120950
249,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (2)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 30
  • Duft/smak: Mint

Fan av nipple play? Da er denne gelen til brystvortene fra JO perfekt. Med en deilig smak, inviterer denne slikkbare gelen til en langvarig prikking for økt følsomhet og opphisselse!

Orgasmekrem for brystvortene

Denne nippelgelen fra System JO er perfekt for deg som er fan av nipple play og å få brystvortene stimulert. Kort forklart er det en orgasmekrem for brystvortene! Gelen er vannbasert og smakstilsatt, og er designet for å stimulere niplene dine og gjøre dem ekstra følsomme. Den kjølende gelen er laget av en deilig kombinasjon av peppermynteekstrakt, mentol og vanillylbutyleter, som både smaker og lukter godt og friskt. Smør en liten mengde på brystvortene og kjenn hvordan den prikker og øker følsomheten. Nyt en deilig og syndig smak sammen med partneren din i kveld...

Ingredienser: 

Water (Aqua), Glycerin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Flavor (Aroma), Xanthan Gum, Sucralose, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Hydrated Silica, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Menthol, Carrageenan, Potassium Sorbate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Vanillyl Butyl Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Blue 1 (CI 42090).

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: