Luksus Ylang-Ylang massasjeolje 125 ml

Artikkelnr. 119194
5 omtaler
99,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Mandelolje
  • Merke: Luksus
  • Mengde ml: 125
  • Duft/smak: Ylang Ylang

Denne massasjeoljen inneholder ylang-ylang, naturens egen kjærlighetsolje. Den har en søt og eksotisk duft og er en perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i!

Beroligende massasjeolje

Luksus Ylang Ylang er en klassisk massasjeolje, basert på kaldpresset mandelolje og tilsatt eterisk olje fra Ylang-Ylang. Det gir en pirrende og erotisk duft, som vekker lysten og er herlig stimulerende. Ylang-ylang er balanserende, beroligende og hjelper også mot søvnløshet. Nyt denne oljen til hel kroppsmassasje, eller bruk noen dråper i badevannet ditt.

Massasjeoljen gjør huden glatt og myk etter påføring og er perfekt å bruke til en erotisk massasje med din kjære.  En massasje gir deg ikke bare en perfekt unnskyldning til å ta litt ekstra på den du er glad i. En god massasje løser også opp spenninger, gir ny energi og gjør deg mer mottagelig for sanseinntrykk og gode sexopplevelser…Flasken rommer 125 ml.

Luksus massasjeoljer

Luksus Ylang Ylang massasjeolje har tidligere inngått i Smak & Behag-serien, under navnet Smak & Behag Ylang Ylang massasjeolje. Nå har alle våre tidligere massasjeoljer fra Smak & Behag fått nytt design og nytt merke. Alle massasjeoljene har det samme, gode innholdet.

Ingredienser: Kaldpresset mandelolje og Ylang Ylang.

Dette sier andre kunder (5)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: