Kama Sutra The Weekender Kit

Artikkelnr. 116682
1 omtaler
399,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Uansett hvor dere befinner dere med dette kittet, så skapes en dampende het stemning. Med eksotiske oljer, glidemidler, kroppsgel og et smakfullt kroppspudder blir helgeturen omgjort til en reise i Kama Sutraens verden. 

Alltid klar med Kama Sutra Weekender Kit

Vær spontan og eventyrlysten med dette ferdigpakkede reisekittet. Artiklene kommer i små størrelser slik at det skal være enkelt å ta de med seg. Her er alt dere trenger for en deilig kveld sammen. La partneren din tre inn i det lekelystne hjørnet med dine nyoppdagede Kama Sutra kunster.

 Kittet innholder:

  • Oil of Love: Spiselig massasjeolje
  • Honey Dust: Spiselig, kroppspudder med fjær for påføring
  • Pleasure Balm Sensations: Spiselig kroppsgel for økt følsomhet 
  • Love Liquid classic: Vannbasert glidemiddel 
  • Aromatics Massage Oil Sweetn Almond: Sensuell massasjeolje

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er å ikke bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: