Glidemiddel silikon Happy Diva 50 ml

Artikkelnr. 119153
149,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Silikonbasert
  • Merke: Happy Diva
  • Mengde ml: 50
  • Duft/smak: Nøytral

Silikonbasert glidemiddel av høy kvalitet fra Happy Diva – gjør god sex enda bedre!

Allsidig silikonbasert glidemiddel

Glidemiddelet fra Happy Diva er fantastisk glatt og gir langvarig og god glid! Det er silikonbasert og trekker derfor ikke like fort inn i huden. Glidet er dermed helt perfekt å bruke til kropps- eller intimmassasje. Glidemiddelet kan også med fordel tas med i dusjen eller badekaret for en våtere affære da det ikke forsvinner like lett i vann. Glidet tilfører fuktighet på dine intime områder og øker komforten under sex, og det har ingen lukt eller smak. Det kan brukes med kondomer og sexleketøy som ikke inneholder eller er laget av silikon. Pumpeflasken rommer 50 ml.

Dersom du tenker at du ikke behøver ekstra glid, fordi du blir våt nok på egen hånd, vil et silikonbasert glidemiddel gjøre god sex enda bedre! Prøv det, enten neste gang du onanerer eller har sex med en partner. Du vil neppe angre!

Merk: Alle Happy Diva-glidemidler er dermatologisk og klinisk testet, men test alltid glidemiddelet før regelmessig bruk. Påfør litt glidemiddel på for eksempel innsiden av underarmen. Ved irritasjon eller en allergisk reaksjon, må du avslutte bruken.

Ingredienser: Cyclopentasiloxane, Dimethicone

Hvor mange stjerner vil du gi?