YESforLOV eksklusiv tilbehørspakke

Artikkelnr. 119097
499,- før 637,00

DEILIG TILBEHØR

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

Ønsker du et mer lekent og annerledes forspill? Da kan selv én liten kilefjær og litt massasjeglid gjøre susen!

Pirrende forspill

Mer Lyst Sanselig kilefjær er et perfekt tilskudd til et pirrende forspill. Stryk de lekne fjærene over partnerens erogene. Hver berøring blir deiligere og vil sende deilige frysninger gjennom kroppen... Huden er nemlig et stort sanseorgan, og berøring er med på å få blodet til å bruse litt ekstra.

Sensuell massasje

Apropos berøring: I denne pakken får du også med to glidemidler som begge kan brukes som glidemiddel under sengekosen, men som også er utmerket til en pirrende kropps- og intimmassasje.

Begynn først med massasjeglidet fra YESforLOV og gi partneren din en deilig kroppsmassasje. For det finnes ingen bedre måte å bli kjent med partnerens kropp enn ved å gi en en sensuell og forførende massasje. Pumpeflasken inneholder 100 ml, og en håndfull av gliden er nok til å dekke hele kroppen. Massaseglidet inneholder Plumeria, kjent som "kjærlighetsblomsten" på Bali. Det er silikonbasert og klisser ikke, men gjør i stedet huden smidig og velduftende av hvit te. 

Når kroppsmassasjen begynner å bevege seg over til de mer intime sonene, er YESforLOV massasjeglid 3-i-1 grønn te perfektKyss, smak og masser deg rundt kroppen til din kjære. Denne er nemlig smaksatt med grønn te og ananas, så tungen kan trygt ta over jobben... Glidet er lett, vannbasert og pleiende for selv de med sensitiv hud. Og kommer i en pumpeflaske som enkelt kan manøvreres med én hånd. Kjekt når hendene er opptatt andre steder...

Hvor mange stjerner vil du gi?