Womanizer Starlet 2 korall orgasmepakke

Artikkelnr. 120831
1 omtaler
1449,- før 1726,00

ALT HUN VIL HA

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Denne orgasmepakken gir deg orgasmene du alltid har drømt om! Womanizerpakken gir deg alt du trenger for å gi deg den deilige følelsen du lenger etter, igjen og igjen...

Orgasmepakken du drømmer om

Har du lyst til å gi partneren din noe ekstra fint i gave? Eller skal du unne deg selv en digg gave? Da er Womanizer Starlet 2 korall orgasmepakke noe for deg! Pakken består av en herlig kombinasjon av produkter som garantert vil ta deg til klimaks. 

Nett og fin womanizer

Det er god grunn til at du har hørt så mye om womanizer - med hjelp av trykkbølger vil den få deg til å komme, gang på gang. Womanizer Starlet 2 stimulerer alle 8000 nerveender i klitoris på én og samme tid! Denne teknologien gjør det enklere å oppnå orgasme, og å få flere på rad.  Plasser silikonhetten over klitoris og la trykkbølgene blow your mind... Womanizer Starlet 2 har 4 forskjellige intensitetsnivåer, er kompakt og nett, og enkel å ta med seg over alt! Womanizer-orgasmene beskrives som noe helt unikt, og må nesten bare oppleves...

Dobbel stimulering med Tango rabbitvibrator

I denne pakken får du også vår deilige rabbitvibrator Sentada fra Tango, som både stimulerer g-punktet og klitoris samtidig. Two-in-one! Rabbitvibratoren har et lekkert og delikat design med glatt silikon og riller langs skaftet. Den er enkel å styre med én enkel knapp, og er utstyrt med hele fem vibrasjonsprogrammer. Her er det bare å leke seg frem med forskjellige rytmer og intensiteter. Det beste med den er også minnefunksjonen som husker hvor du avsluttet sist. Så finner du lett tilbake til det som gir deg best orgasme!

Glatt vannbasert glidemiddel

Denne orgasmepakken er ikke komplett uten et deilig glidemiddel! EasyGlide er et vannbasert glidemiddel som gir god glid, uansett hva du ønsker å bruke det til. Glidemiddelet føles glatt og deilig, og det har en tynn konsistens som ikke klisser seg til. Det kan brukes til alle typer sexleketøy, under samleie og med kondomer. 

Økt følsomhet med orgasmekrem

For å spice opp pakken litt har vi lagt ved Kondomeriets bestselgende orgasmekrem. Orgasmekremen er ypperlig å bruke både alene, med partner, og med dine sexleketøy! Kremen kan gi lengre, sterkere og raskere orgasme. Kremen gjør nemlig slik at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. Slik blir du mer følsom for berøring, og orgasmen kan komme lettere og oppleves mer intens. Et must-have for å oppnå best mulig nytelse! 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?