Womanizer Premium vibratorpakke

Artikkelnr. 119185
2129,- før 2527,00

DOBBEL NYTELSE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Hva får du når du kombinerer den populære Womanizer Premium med vibratoren Chaiamo? En orgasmepakke som lover kruttsterke orgasmer!

Womanizer med orgasmefremkallende teknologi

Vil du ha et unikt sexleketøy som garanterer orgasme? Da er kanskje Womanizer Premium noe for deg. Womanizer har ingen vibrerende motor og stimulerer klitoris uten direkte kontakt. Womanizer benytter i stedet en spesiell orgasmefremkallende teknologi som sender luftbølger ned i klitoris. Det resulterer i en sensasjonell følelse og et heftig klimaks! Womanizer Premium er forbløffende stille, smart og lekker. Med 12 ulike programmer finnes det noe for alle. Womanizer Premium er oppladbar og vanntett og har i tillegg en veldig kul Silent Touch-funksjon. Womanizer pauser automatisk når den ikke er i kontakt med huden. Helt perfekt om noen plutselig skulle komme inn på rommet...

Vibrator Chaiamo sort

I likhet med Womanizer kan også vibratoren Chaiamo brukes på klitoris – men størrelsen gjør at den fint også kan brukes innvendig. Bedre blir det ikke! Ved hjelp av dens kraftige vibrasjoner, kan du styre deg gjennom 10 programmer – om du klarer å styre deg så lenge... Vibratoren kommer i ett sort, matt silikonmateriale som føles ekstra myk mot huden. Den rengjøres enkelt etter bruk og kan også tas med i dusjen for en enda våtere og glattere opplevelse! Bruk den samtidig med Womanizer og se hva som skjer… Orgasmekomboen vil definitivt pirre deg til nye, skjelvende og deilige orgasmer!

Vibratorrens Toyjoy spray

Det er viktig med gode vaskerutiner etter bruk av sexleketøy. Det forhindrer bakterievekst på sexleketøyet som kan gi irritasjon og infeksjon i underlivet. Valget av vibratorrens er også viktig, og særlig til Womanizer! Rensegelé kan nemlig tette for de deilige trykkbølgene. Derfor får du med en vibratorrens i sprayform fra Toyjoy! Denne fungerer like bra som en rensegelé og kan brukes på alle typer sexleketøy. Et par sprut er alt som skal til! Flasken rommer 150 ml.

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, Methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol. 

Hvor mange stjerner vil du gi?