Womanizer Premium rød vårpakke

Artikkelnr. 120076
1899,- før 2286,00

EKSKLUSIV

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Få et blomstrende sexliv med denne vårpakken. Inneholder bestselgeren Womanizer Premium rød og en gratis gave fra Womanizer. I tillegg får du glidemiddel med på kjøpet!

Womanizer Premium rød

I denne vårpakken følger det med en Womanizer Premium i en lekker rødfarge. Womanizer Premium bruker trykkbølger for å stimulere klitoris uten direkte berøring. Det oppstår et vakuum inne i silikonhetten som plasseres over klitoris. Trykkbølgene inne i hetta vil gi en helt fantastisk stimulering ulik den du kanskje kjenner til fra en vibrator. Mange beskriver orgasmen som mer intens og helt annerledes enn med vibrasjoner! Dette sexleketøyet vil du ikke gå glipp av. Womanizer Premium har et ergonomisk pg slankt design som gjør den godt egnet til å bruke sammen med en partner! Den har mange deilige funksjoner som for eksempel Smart Silence. Denne tounch-funksjonen gjør at trykkbølgene aktiveres ved hudkontakt. Når du tar den bort fra klitoris, vil trykkbølgene skrus av igjen. Det gjør at den sparer strøm, er stillegående og diskré. Womanizer Premium har også en deilig autopilot-funksjon som varierer intensiteten for deg. Det gir deg en ny opplevelse fra gang til gang. Womanizer Premium har 12 intensitetsnivåer, hvor det første nivået er ekstra skånsomt og det siste er skikkelig kraftig. Her finnes det noe for et hvert behov. Womanizer Premium er i tillegg helt badetett og oppladbar!

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml

I pakken får du med Kondomeriets Luksus Naturlig glidemiddel på kjøpet. Det er et vannbasert glidemiddel, noe vi anbefaler å bruke med Womanizer. Det er fordi riktig glidemiddel vil forhindre friksjon, gjøre silikonhetten lettere å plassere over klitoris og gjøre at trykkbølgene kjennes enda bedre! I tillegg vil det ikke tette for de deilige trykkbølgene. Glidemiddelet kan brukes med alle typer sexleketøy, med kondom og under samleie fordi det er vannbasert og helt naturlig! Glidemiddelet er lett kremet, kleber ikke og holder seg glatt lenge. Det inneholder ingen parabener og passer deg med sensitiv hud! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Womanizer klitoriskit

Det følger også med en gratis gave i vårpakken: Womanizer klitoriskit! Der får du med en lekker klitorisformet nøkkelring, et lite hefte om klitoris og en ekstra silikonhette til Womanizer i stor størrelse! Det betyr at du totalt har 3 silikonhetter i ulik størrelse, siden det følger med 2 ved kjøp av Womanizer Premium. Det betyr at du kan utforske med trykkbølgenes intensitet på en helt ny måte. Jo mindre hetten er, desto mer intenst vil det føles og omvendt. Med en større stimuleringshette vil det også bli lettere å justere posisjonen på sexleketøyet, uten å miste kontakten med trykkbølgene. Prøv deg frem med de ulike størrelsene på silikonhettene og finn den hetten som gir deg orgasme på den aller deiligste måten...

Hvor mange stjerner vil du gi?