Womanizer Premium hvit vårpakke

Artikkelnr. 120077
1899,- før 2286,00

EKSKLUSIV

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne vårpakken får du orgasmemaskinen Womanizer Premium hvit, Luksus naturlig glidemiddel og Womanizer klitoriskit! De to sistnevnte får du gratis...

Womanizer premium hvit

I denne pakken finner du en Womanizer Premium i hvit. Premium er den mest avanserte og luksuriøse modellen til Womanizer da den har mange deilige funksjoner. Den aller deiligste er selvfølgelig de fantastiske trykkbølgene som gir deg orgasme uten berøring! En liten silikonhette plasseres over klitoris og lager et vakuum som skånsomt pulserer mot klitoris og stimulerer alle 8000 nerveender samtidig! Følelsen vil være helt ulik noe annet du har kjent tidligere og kunne gi deg mer intense og kraftigere orgasmer enn aldri før - i hvert fall ifølge over tusenvis av kvinner som har prøvd den orgasmefremkallende teknologien til Womanizer. Womanizer Premium er både oppladbar og vanntett. Den har også en deilig autopilot-funksjon, som gir deg en ny opplevelse hver gang, og Smart Silence. Denne funksjonen som gjør at trykkbølgene først aktiveres ved hudkontakt. Når du tar den bort fra klitoris, vil trykkbølgene skrus av. Det  gjør sexleketøyet strømbesparende, stillegående og diskré. Womanizer Premium hele 12 intensitetsnivåer å velge mellom. Det betyr at det finnes et intensitetsnivå for et hvert behov! Dessuten har Womanizer Premium en slank form som gjør at den også er godt egnet å bruke med en partner.

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml

Når du skal bruke glidemiddel med Womanizer, er det viktig å bruke riktig type. I denne pakken gir vi deg riktig glidemiddel gratis! Kondomeriets Luksus Naturlig glidemiddel er vannbasert, helt naturlig og kan brukes med alle sexleketøy. Det vil gjøre opplevelsen med din Womanizer enda bedre, blant annet fordi trykkbølgene kjennes enda bedre når det er vått. Det vil også forhindre friksjon og gjøre at silikonhetten på Womanizer blir lettere å plassere over klitoris. Glidemiddelet er helt naturlig, inneholder ingen parabener og passer deg med sensitiv hud. Det har en lett kremet konsistens, kleber ikke og holder seg glatt lenge!

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Gratis gave på kjøpet

I pakken får du Womanizer klitoriskit med på kjøpet! Det inneholder et lite hefte om klitoris, en leken nøkkelring som er formet som en klitoris og en silikonhette til Womanizer i stor størrelse! Siden det følger med to silikonhetter til Womanizer Premium, har du nå tre ulike størrelser å velge mellom. Dette lar deg utforske intensiteten fra trykkbølgene enda mer! En større stimuleringshette vil gjøre det enklere å justere posisjonen, uten å miste kontakt med trykkbølgene. Det vil også gjøre trykkbølgene mindre intenst, mens en mindre silikonhette vil forsterke intensiteten. Hva foretrekker du? Bytt mellom de tre størrelsene og finn ut hva som gir deg orgasme på den aller deiligste måten! 

Hvor mange stjerner vil du gi?