Er du opptatt av både miljø og nytelse? Denne pakken inneholder en miljøvennlig Womanizer, et organisk glidemiddel og et klitoriskit fra Womanizer. De to siste får du gratis!

Womanizer Premium Eco

Denne miljøvennlige vårpakken inneholder nyheten Womanizer Premium Eco. Det er Womanizer sin grønneste modell hittil. Den er laget av et miljøvennlig og biologisk nedbrytbart materiale som i stor grad består av fornybare råvarer. Womanizer Premium eco har den samme høye kvalitetet som Womanizer Premium, men nesten all ABS-plasten er erstattet. Den kan også tas helt fra hverandre og resirkuleres. Det oppladbare batteriet kan også byttes ut, for å forlenge sexleketøyets levetid. Womanizer Premium eco er perfekt for deg som vil oppleve den verdensberømte Pleasure Air-teknologien til Womanizer, men som også vil ta hensyn til miljøet! Klitorisstimulatoren har 12 ulike intensitetsnivåer på trykkbølgene som stimulerer klitoris uten direkte berøring. En liten silikonhette plasseres over klitoris og lager et lite vakuum som vil føles helt ulikt noe annet du har prøvd tidligere! Den fantastiske orgasmemaskinen stimulerer alle 8000 nerveender i klitoris på én gang, noe som gjør det nesten umulig å holde orgasmene tilbake. Womanizer Premium Eco har en helt fantastisk Smart Silence-funksjon som gjør at trykkbølgene aktiveres så fort sexleketøyet kommer i kontakt med hud, og at trykkbølgene stopper så fort den løftes bort fra huden! Det betyr at den er svært stillegående, diskré og at den sparer mer størm. Womanizer Premium Eco har også et slankt design som gjør at den fint får plass mellom to kropper under samleiet! 

Økologisk glidemiddel fraYESforLOV

Vi anbefaler alltid et vannbasert glidemiddel sammen med Womanizer. Det er fordi silikonhetten blir enklere å plassere over klitoris og det minsker friksjon. Flere opplever også at trykkbølgene kjennes enda bedre når det er vått. Vårpakken inneholder derfor et miljøvennlig glidemiddel fra YESforLOV. Glidemiddelet er vannbasert, helt naturlig og økologisk. Det inneholder pleiende aloe vera og salvie, som gir god glid og passer for sensitiv hud. Tuben rommer 50 ml. Også denne er miljøvennlig og blant annet laget av resirkulerbar plast!

Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Glycerin**, Benzyl Alcohol, Ceratonia Siliqua Gum*, Cyamopsis Tetragonoloba Gum*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Citric Acid. Holdbarhet: 6 måneder etter åpning.

*organisk dyrkede ingredienser **Ingrediens bearbeidet fra organiske ingredienser

Du får Womanizer klitoriskit gratis

Du får også med Womanizer klitoriskit på kjøpet! Det inneholder en lekker klitorisformet nøkkelring og et lite hefte om klitoris. I tillegg får du en silikonhette til Womanizer i størrelse L. Den hetten er større enn de to som allerede følger med Womanizer Premium. Med totalt tre silikonhetter i ulik størrelse, vil du få mer ut av trykkbølgenes intensitet. En liten silikonhette gir mer intensitet, fordi det er mindre plass inne i silikonhetten, mens en større hette gir mindre intensitet! Med den store hetten kan du også i større grad endre posisjonen på klitorisstimulatoren uten å miste kontakt med trykkbølgene. Her gjelder det å utforske og finne ut hva som funker best for deg, slik at også du kan oppleve dine livs beste orgasmer!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: