Womanizer Premium 2 sort g-punktpakke

Artikkelnr. 120963
2149,- før 2727,00

G-PUNKT ORGASME

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Med Womanizer Premium sort g-punktpakke får du alt det gode samlet i en pakke. Både bestselgeren Womanizer Premium 2, vår populære Tango g-punktvibrator og et essensielt glidemiddel!

Womanizer Premium g-punktpakke

Med Womanizer Premium sort g-punktpakke får du alle disse deilige produktene: 

Luksusvarianten Womanizer Premium 2

Womanizer Premium 2 har den verdenskjente trykkbølgeteknologien til Womanizer som lar deg nyte orgasme etter orgasme. Pleasure Air-teknologien vil ikke etterlate deg overstimulert på samme måte som vibrasjoner direkte mot klitoris kan gjøre. Silikonhetten på klitorisstimulatoren plasseres nemlig rundt klitoris, og selve klitorishodet mottar dermed ingen berøring. Vakuumet og trykkbølgene er veldig subtile, og vil knapt merkes om du putter fingertuppen opp mot silikonhetten, likevel føles det helt utrolig ut mot klitoris. Dette kan gjøre det enklere å fortsette etter orgasme nummer en, og vips; så kommer orgasmene som perler på en snor. Mange opplever å få sine første multiorgasmer ved bruk av en Womanizer... Det må nesten bare prøves! Womanizer Premium 2 er enda bedre enn forgjengeren og den kraftigste av alle Womanizer-modellene. Den er perfekt for deg som er på jakt etter et skikkelig luksuriøst sexleketøy, med mange spennende funksjoner! 

Oppnå kombinasjonsorgasme!

Sammen med womanizeren har vi valgt å kombinere en av våre bestselgende g-punktvibratorer: Tanguero g-punktvibrator fra Tango. Med denne blir det både enkelt og deilig å finne og å stimulere g-punktet, samtidig som du stimulerer klitoris med Womanizer. G-punktvibratoren fra Tango har en klassisk utforming. Den har et langt håndtak, en bøy på skaftet og et større hode som er perfekt når du skal stimulere g-punktet og få deilige g-punktorgasmer. Det aller kuleste med denne g-punktvibratoren er at den ikke bare vibrerer, men beveger seg i den fantastiske "kom hit"-bevegelsen også. Det betyr at g-punktivbratoren beveger seg frem og tilbake over g-punktet ditt, inne i skjeden! Denne teknikken er for mange en sikker vei til intense og deilige g-punktorgasmer. G-punktvibratoren har totalt 9 programmer som styres via én enkel knapp. Noen av programmene vibrerer, noen beveger seg frem og tilbake og noen gjør begge deler! Med Tanguero g-punktvibrator er det bare å forberede seg på et skikkelig fyrverkeri under trusekanten.

Nøytral og godt glidemiddel

Denne g-punktpakken blir ikke komplett uten et godt glidemiddel! Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy. Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff. Glidemiddelet kommer i en praktisk tube som rommer 100 milliliter. Perfekt for reise!

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?