Womanizer Premium 2 lysegrå julepakke

Artikkelnr. 120348
1899,- før 2398,00

FÅ VIBRATOR

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne julepakken gir deg to sexleketøy for prisen av ett. Pakken inneholder Womanizer Premium 2 i lysegrå og Mer Lyst Livlig vibrator i rosa. Vibratoren får du med på kjøpet…

Får du ikke orgasme – får du pengene tilbake

Vi utvider vår populære orgasmegaranti på alle Womanizer Duo-modeller og Womanizer Premium-modeller* til ut januar! Om du ikke oppnår orgasme innen januar er omme, får du pengene tilbake. Det betyr at du trygt kan gi bort en orgasmisk julegave til noen du er glad i… *Gjelder kun ved kjøp i desember.

Womanizer Premium 2 lysegrå julepakke inneholder:

  • Womanizer Premium 2 lysegrå
  • Mer Lyst Livlig vibrator rosa

Womanizer sin luksus-variant!

Womanizer Premium 2 er Womanizer sitt luksusleketøy, og perfekt for deg som kun ønsker deg det beste. Womanizer Premium 2 har den verdenskjente orgasmeteknologien til Womanizer. Ved hjelp av trykkbølger stimulerer sexleketøyet klitoris, uten faktisk å berøre den direkte. Alle 8000 nervetråder i klitoris stimuleres av luft! Denne teknologien gir de aller fleste kvinner orgasme, og gjør det dessuten enklere å oppnå multiorgasmer. Ikke rart Womanizer har tatt verden med storm? 

Womanizer Premium 2 har et ergonomisk og slankt design, som gjør at den ligger som støpt i hånda og er helt perfekt å bruke sammen med en partner. Den slanke fasongen kan nemlig smyges mellom to kropper i nesten hvilken som helst sexstilling. Womanizer Premium har 14 programmer, hvor det mildeste programmet er veldig skånsomt, mens det heftigste har skikkelig krutt! Faktisk er Womanizer Premium 2 den kraftigste av alle Womanizer-modellene. Det gjør at den passer like godt for de som er sensitive under trusekanten som for dem som trenger skikkelig kraftig stimulering! Womanizer Premium 2 kommer også med Smart Silence, en “touch-funksjon” som gjør at den pauser automatisk når den ikke er i nærheten av huden. Det gjør at den bråker svært lite, noe mange setter stor pris på. Womanizer Premium 2 kan dessuten justere intensiteten for deg, takket være sin autopilot-funksjon, som også er enda bedre enn før! Bare len deg tilbake og nyt den deilige overraskelsen…

Vil du lese mer om Womanizer Premium 2 lysegrå, finner du mer informasjon her!

Mer Lyst Livlig vibrator rosa

Livlig vibrator fra Mer Lyst har alt du forventer av en kvalitetsvibrator, og i denne pakken får du den med på kjøpet. Vibratoren er lagt med i pakken av en grunn – og det er at den er helt fantastisk å bruke sammen med Womanizer. Vibratoren har nemlig kraftige vibrasjoner som vil stimulere godt på innsiden. I kombinasjon med trykkbølger mot klitoris, opplever mange kvinner et orgasmefyrverkeri! Det må nesten bare prøves… Mer Lyst Livlig vibrator har også en størrelse som gjør den fin å bruke til å stimulere klitoris. Perfekt når du ønsker litt variasjon fra Womanizer, for variasjon er som kjent sunt i alle aspekter av livet – også i sexlivet! Vibratoren har et mykt og glatt silikontrekk som er enkelt å rengjøre etter bruk, og bibratoren har hele 10 vibrasjonsmodus du kan utforske!

Les mer om Mer Lyst Livlig vibrator her!

Hvor mange stjerner vil du gi?