Womanizer Libertypakke rød med rens

Artikkelnr. 119438
4 omtaler
965,- før 1094,00

FÅ RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Womanizer Liberty rød + rensespray = muligheten til å komme igjen og igjen. Sprayen får du gratis...

Er du blant kvinnene som ennå ikke har prøvd en Womanizer, er det sannelig på tide! Hvorfor, tenker du kanskje? 

Svaret lyder slik: Med Womanizer opplever mange kvinner å få orgasme raskere enn før. Flere opplever dessuten å få multiorgasmer med den fantastiske klitorisstimulatoren!  

Womanizer Liberty rød 

Silikonhetten på Womanizer Liberty tres rundt klitoris og sender trykkbølger ned mot nytelsesknoppen. Vakuumet, som oppstår inne i hetten, stimulerer alle 10 000(!) nervetråder i klitoris, uten å være i direkte berøring. Det forhindrer overstimulering og tillater deg å komme igjen og igjen. 

Womanizer Liberty rød er liten og nett, men gir stor nytelse. Womanizer Liberty har 6 pirrende intensitetsnivåer og kan fint brukes under samleie med en partner! Orgasmefavoritten har et hygienisk og reisevennlig magnetlokk og er dessuten helt vanntett. Faktisk kan vannet forsterke trykkbølgene og gjøre det hele enda mer intenst... 

Luksus Vibratorrens spray

En vibratorrens i sprayform er et must når du skal rengjøre din Womanizer, for ikke å tette for de deilige trykkbølgene. Derfor får du nå med Luksus vibratorrens spray på kjøpet. Vibratorrensen fjerner bakterier på alle dine sexleketøy, slik at du skal kunne nyte den gang på gang. Flasken inneholder 100 ml.

Inspirasjon: 

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?