Womanizer Liberty rosa pakke

Artikkelnr. 119539
1149,- før 1433,00

KUPP!

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Womanizer Liberty + en vibrator til innvendig bruk = en heftig orgasmekombinasjon! I denne pakken finner du også vibratorrens.

Womanizer Liberty rosa 

Womanizer Liberty er en av våre absolutte bestselgere og kundenes orgasmefavoritt. Og det er ikke uten grunn: Womanizer Liberty sender orgasmefremkallende trykkbølger mot klitoris. Faktisk gir Womanizer deg orgasme uten å være i direkte berøring med klitoris. Det forhindrer overstimulering, og mange kvinner opplever at det er lettere å komme igjen og igjen! Womanizer Liberty er liten og nett og har i tillegg et magnetcover som gjør oppbevaringen hygienisk og diskré. Womanizer Liberty har 6 herlige nivåer, er oppladbar og fullstendig vanntett. Tro oss; du kommer ikke til å angre på å a sjansen på en Womanizer! 

Vibrator Dive 

Vibratoren Dive er den perfekte nybegynnervibratoren. Den kan brukes på både klitoris, andre erogene soner eller i skjeden. Størrelsen vil falle i smak hos de fleste og håndtaket gjør den enkel å håndtere. Her kan du leke deg med 7 ulike vibrasjonsrytmer – enten under dynen eller i dusjen. Hver for seg vil sexleketøyene gi deg nytelsen du vil ha, men sammen vil de gi deg nytelsen du ikke visste at du kunne få! La Womanizer Liberty stimulere klitoris, mens vibratoren Dive brukes innvendig. Orgasmekomboen vil definitivt pirre deg til nye og deilige orgasmer! 

EasyGlide vibratorrens

Sexleketøy og vibratorrens henger sammen. En god reholdsrutine etter bruk av sexleketøy er ikke noe som bør hoppes over. Vibratorrens forhindrer bakterievekst på dine sexleketøy og sikrer at du kan bruke dine sexleketøy igjen og igjen. I denne pakken får du med vibratorrensenfra EasyGlide. Denne kan brukes på alle sexleketøy, og vil ikke tette for de deilige trykkbølgene til Womanizer. Rensesprayen desinfiserer og fjerner bakterier, og et par sprut er alt som trengs. Flasken rommer 150 ml. 

Slik gjør du det: Vask gjerne leketøyet ditt først med mild såpe og vann. Deretter sprayer du rensen over sexleketøyet ditt, eller på en fuktig klut. Tørk grundig eller skyll den i lunket vann etter rensen.

Inspirasjon: 

Hvor mange stjerner vil du gi?