Womanizer Liberty rosa julepakke

Artikkelnr. 120341
995,- før 1253,00

FÅ GLID & RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne julepakken får du vår bestselgende Womanizer sammen med det nødvendige tilbehøret du trenger! Tilbehøret får du med på kjøpet…

Womanizer Liberty rosa julepakke inneholder:

  • Womanizer Liberty rosa
  • Glidemiddel EasyGlide vannbasert 150 ml
  • Vibratorrens EasyGlide spray 150 ml

Bestselgeren Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er en av våre absolutt største kundefavoritter! Og det er det flere grunner til. Den største grunnen til at sexleketøyet er så populært er den orgasmefremkallende teknologien. Womanizer bruker nemlig trykkbølger, og ikke vibrasjoner, og stimulerer alle 8000 nervetråder i klitoris, uten faktisk å berøre klitoris direkte. En liten silikonhette tres rundt klitoris og lager et lite vakuum. Inne i hetta vil lufttrykket pulsere deilig mot klitoris og sende deg rett til orgasmehimmelen. Det kan vi faktisk garantere – for Womanzier Liberty har orgasmegaranti! Mange kvinner forteller om raskere og mer intense orgasmer enn tidligere…

Den andre grunnen til at Womanizer Liberty er så populær er at den er superdiskré. Liberty er den eneste Womanizer-modellen som har et magnetcover, som både gir et diskre utseende og som gjør den perfekt å ta med på reise. Lokket sikrer også hygienisk oppbevaring! Womanizer Liberty har 6 intensitetsnivåer, lades opp via magnetlader, er fullstendig vanntett og enkel å frakte med seg i veska. 

Tilbehør med på kjøpet

I julepakken får du to nødvendige tilbehør med på kjøpet: Vibratorrens og glidemiddel. Litt glidemiddel rundt hetten gjør det enklere å oppnå vakuum inne i hetten, og opplevelsen med din Womanizer vil bli enda bedre! Glidemiddelet i pakken er vannbasert og kan brukes med alle sexleketøy, under samleie og med kondomer. Glidemiddelet fra EasyGlide kommer på en tube som rommer 150 ml.

Du får også med en vibratorrens i sprayform fra EasyGlide, som også kommer på en 150 ml flaske. Denne sprayen vil rengjøre ditt sexleketøy, uten å tette for de deilige trykkbølgene, slik at du kan nyte den igjen og igjen… og igjen! Vibratorrensen er enkel å bruke da alt som skal til er et par sprut over sexleketøyet, etter at du har vasket med vann og intimsåpe. La sprayen få virke litt før den skylles eller tørkes av.

Ingredienser Vibratorrens EasyGlide spray 150 ml: 5% non-ionogenc surfactants, anionic surfactants, methylchloriosothiazolinonc, methylisothiazolinone. 

Ingredienser Glidemiddel EasyGlide vannbasert 150 ml: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: