Planer om å skjemme bort deg selv, eller en heldig partner? Denne luksuspakken inneholder flere store orgasmefavoritter som vil gi fyrverkeri på soverommet... igjen og igjen!

Bestselgeren Womanizer Liberty rød - orgasmegaranti

Ingen luksus-pakke er komplett uten bestselgeren til kvinner: Womanizer Liberty rød! Womanizer Liberty er en av våre absolutte kundefavoritter gjennom tidene, og det er ikke uten grunn. Stimulatoren bruker en helt spesiell og orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi til å stimulere alle 8000 nervetråder i klitoris på én og samme tid! Womanizer gir nesten alle orgasme, og ikke nok med det: De som har prøvd en Womanizer beskriver orgasmene som helt unike! Det må nesten bare oppleves. Womanizer Liberty har hele 6 pirrende intensitetsnivåer, så her finnes det noe for de aller fleste. Den er dessuten oppladbar, vanntett, liten og nett og kommer i en reisevennlig størrelse. Klitorisstimulatoren har også et reisevennlig magnetcover som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Aldri gå glipp av en klimaks igjen! Kan nytes alene, eller man kan la partneren få ta del i morroa... 

Minivibrator Microscopic Mite

Minivibratoren Microscopic Mite er perfekt å bruke alene eller å dele med en partner under sengekosen. Den gir deg deilige vibrasjoner til forspillet, og er liten nok til å smyges mellom to kropper under samleiet... Den kan pirre klitoris til bristepunktet, pulsere deilig i skjeden eller erte dine (og en partners) erogene soner. Den lille vibratoren har 7 vibrasjonsmodus du eller dere kan leke med. Ladetid er heller ikke en bekymring du behøver å ha her. Så lenge du har ett AA-batteri liggende, er du good to go - når som helst!

Vibrerende penisring

Den vibrerende penisringen Capture fra Climaximum gir deg alt du vil ha i en penisring: en hardere ereksjon, et deilig materiale og mange vibrasjoner som kan nytes alene eller med partner. Den har et stødig silikonmateriale, som gir et godt trykk rundt penis, og sikrer deg en enda hardere ereksjon - som varer og varer!  Penisringen Capture passer de aller fleste penisstørrelser da ringen er laget av tøyelig et tøyelig materiale, noe som også gjør den enkel å ta av og på. Tre den på skaftet, når penis er erigert, og velg hvilken vei du ønsker at den vibrerende overflaten skal vende og finn din favoritt blant 10 vibrasjonsmodus!

Tango Cortina rabbitvibrator

Om du ikke har prøvd Cortina rabbitvibrator fra Tango enda, da er du i vente på noe godt... Vi har sammen med våre produktekspert i Kondomeriet, samlet sammen alle deres kundetilbakemeldinger og spesialdesignet denne rabbiten slik at den skal tilfredstille deg på best mulig måte. Cortina er helt unikt og fåes faktisk ikke noen andre steder i verden! Opplev orgasmer du ikke har kjent maken til! Cortina stimulerer nemlig både g-punktet og klitoris samtidig med kraftige og gode vibrasjoner. Rabbitvibratoren har et indre skaft med perfekt bøy til å treffe g-punktet ditt. Samtidig gir den ytre delen med "kaninører" deg deilige vibrasjoner mot klitoris. Denne kombinasjonen er for mange kvinner en sikker vei til orgasme! Det som er så fantastisk med dette sexleketøyet er at den er like god for nybegynnere som den er for erfarne. I tillegg er den ypperlig å bruke både under sololek, men også som et gøyalt leketøy sammen med en leken partner. 

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

I denne pakken ligger også Kondomeriets bestselgende orgasmekrem, som sammen med sexleketøyene i denne pakken, nærmest kan garantere en happy ending. Orgasmekremen inneholder L-Arginin som gjør deg mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Den kan brukes av både kvinner og menn! Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem, så prøv dere frem med mengden og kjenn hvordan blodet strømmer til området og gir økt følsomhet!

Info: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Innholdsfortegnelse: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Pjur Woman Nude vannbasert glid 100 ml

Den aller mest luksuriøse og den beste opplevelsen med et sexleketøy, får du ved å bruke riktig glidemiddel. Vi har gjort jobben enkel for deg og lagt ved et vannbasert glidemiddel som kan brukes med alle sexleketøy, og til hva du måtte ønske! Glidemiddelet Woman Nude fra Pjur er et glatt og naturlig glidemiddel, som er helt super for alle hudtyper. Glidemiddelet setter ikke flekker, og er superlett å vaske vekk om du skulle søle... 

Ingredienser: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Inspirasjon:

Hvor mange stjerner vil du gi?