Womanizer Liberty rød dobbel lykkepakke

Artikkelnr. 121256
1699,- før 2092,00

NYTELSE TIL BEGGE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Er du ute etter noe til både han og henne? Da er denne dobbel lykke-pakken perfekt for dere! Her får du nemlig to av våre bestselgere: Womanizer Liberty og Hot octopuss + et av våre bestselgende glidemidler

I denne pakken får du noe begge parter kan nyte! Her får du nemlig både bestselgeren Womanizer Liberty og favoritten Hot octopuss. I tillegg får du vårt bestselgende glidemiddel fra Luksus-serien. En kombinasjon dere ikke kan motstå... 

Stimulator og vibrator til både han og henne!

Womanizer er ikke som andre klitorisvibratorer. Den har nemlig ingen vibrerende motor, men benytter i stedet orgasmefremkallende trykkbølger og kalles en klitorisstimulator. Silikonhetten ligger rundt klitoris og et lite vakuum "sutter" på klitoris og stimulerer alle 10 000 nervetråder samtidig. Dette sexleketøyet har blitt lovpriset av kvinner verden rundt for sin orgasmekapasitet. Womanizer Liberty har hele 6 pirrende intensitetsnivåer, så her finnes det noe for de aller fleste. Om du ikke ennå har prøvd, burde du hive deg på Womanizer-bølgen. Du vil nok ikke angre! Womanizer Liberty er liten og nett og kommer i en reisevennlig størrelse, med et reisevennlig magnetcover som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Aldri gå glipp av et klimaks igjen! Womanizer Liberty lades opp via magnetlader, er fullstendig vanntett, og enkel å frakte med seg i veska. Du styrer intensiteten på trykkbølgene ved å justere på pluss- og minusknappene i front.

Med Hot Octopuss penisvibrator blir han maksimalt bortskjemt. Trykk deg gjennom 9 vibrerende programmer og 5 intensitetsnivåer finn din favoritt. På innsiden av penisvibratoren vil et PulsePlate-punkt sende kraftige vibrasjoner mot penishodet. Den intenst deilige stimuleringen vil definitivt få deg i mål! Faktisk kan du oppleve harderer og raskere orgasmer - og denne fantastiske penisvibratoren fungerer også selv om penis ikke er erigert! Penisvibratoren er laget av et deilig silikonmateriale og tyngden gir deg virkelig følelsen av ekte kvalitet. Penisvibratoren kan fint bli med deg i badekaret eller i dusjen for en våtere alenestund! Den er i tillegg oppladbar og gir deg 60 minutter med nytelse.

Sammen med leketøyene får du med glidemiddel!

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse  og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy. Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff. Glidemiddelet kommer i en praktisk tube som rommer 100 milliliter. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?