Womanizer Liberty Lily Allen onanipakke

Artikkelnr. 120862
999,- før 1243,00

KUL VESKE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Lekker womanizer-pakke med bestselgeren Womanizer Liberty Lily Allen, deilig Pjur glidemiddel og søt oppbevaringsveske! Ta med deg heftige orgasmer hvor enn du går...

Fresh Womanizer med Lily Allen

Er du blant kvinnene som ennå ikke har prøvd ut Womanizer Liberty Lily Allen? Da har du gått glipp av noe. Med dette freshe sexleketøyet får du oppleve de mest altoppslukende orgasmene du kan tenke deg, som Lily Allen og kvinner over hele verden har opplevd. Det er god grunn til at Lily Allen kaller denne womanizeren "groundbreaking"! Det er nemlig sånn at de fleste kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og det fine med dette sexleketøyet er at den stimulerer klitoris på en helt unik måte. Med genial trykkbølgeteknologi stimulerer den alle 8000 nervene på én og samme tid! Det og silikonhettens sugeeffekt gir et lite vakuum som gjør at du kommer til å komme lettere enn noen gang. Womanizeren er designet i friske og feminine farger som gjør den ekstra pen å se på. Dette sexleketøyet er faktisk et must-have... Womainzeren er utstyrt med seks deilige intensitetsnivåer som du lett kan justere via pluss- og minusknappene i front. Nivåene har ulike rytmer og hastigheter så her vil du garantert finne noe du liker. Sexleketøyet kan enkelt lades opp, er 100% vanntett og kommer med et reisevennlig cover. 

Kombinert med deilig glidemiddel fra Pjur

Denne pakken blir ikke komplett uten et deilig glidemiddel fra Pjur! Dette er et rent og naturlig glidemiddel som ikke består av konserveringsmidler, verken parabener, glysering, olje eller parfyme. Perfekt valg for deg som ønsker kun naturlige ingredienser og har sensitiv hud! I tillegg er glidemiddelet lett å vaske av og setter ikke igjen flekker. Så slipper du å bekymre deg for søl på sengetøy eller annet stoff. Flasken kommer i 100 ml og har praktisk skrukork. Passer også perfekt oppi oppbevaringsvesken som følger med! 

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Stilfull og praktisk sexleketøyveske

Sammen med disse to produktene har vi lagt ved en søt liten oppbevaringsveske fra We-Vibe. Vesken har perfekt størrelse til å oppbevare begge disse produktene sammen på en hygienisk og diskré måte. Laget i et mykt og delikat materiale som enkelt lukkes igjen med glidelås. Denne lille sexleketøyvesken kommer i fresh lilla farge som ser superfin ut oppi større vesker og bagger!

Inspirasjon:

Hvor mange stjerner vil du gi?