Womanizer Duo bringebærpakke

Artikkelnr. 119902
1999,- før 2427,00

DUO NYTELSE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Pakken inneholder en vibratorrens og to sexleketøy: Womanizer Duo som stimulerer klitoris og g-punkt samtidig og en allsidig minivibrator. Hvilken føler du for å bruke i kveld…?

Womanizer Duo bringebær  

Womanizer Duo bringebær er utstyrt med den kjente orgasmefremkallende teknologien til Womanizer, som kvinner over hele verden elsker. Womanizer sender pirrende trykkbølger mot klitoris og stimulerer alle 8000 nerveender der sam tidig uten å være i direkte berøring. Det gjør at mange kvinner opplever at det blir enklere å komme flere ganger på rad, fordi man ikke blir overstimulert. Men Womanizer Duo gir deg også det lille ekstra: For i motsetning til andre modeller av Womanizer, kan denne i tillegg brukes innvendig. Vibratordelen, som har en perfekt svai, stimulerer det berømte g-punktet! Kombinasjonen av klitoris- og g-punktstimuli er for mange den sikreste veien til intense orgasmer. Programmene er mange, og intensiteten kan enkelt varieres. Den er også helt vanntett. Prøv den under vann for en annerledes opplevelse. Faktisk kan vannet forsterke trykkbølgene og gjøre det hele enda mer intenst.... Womanizer Duo er også oppladbar og har en Smart Silence-funksjon. Det gjør at produktet kun vibrerer når det er i kontakt med hud. Fantastisk diskré! 

Minivibrator My Favorite sort  

Det er veldig sunt å variere måten man onanerer på, for ikke å låse seg fast i ett onanimønster eller å bli avhengig av en bestemt måte å få orgasme på. I pakken får du derfor også med en liten minivibrator som kan brukes både i skjeden og til å stimulere klitoris! Vibrasjonene vil gi deg en annen følelse enn trykkbølgene. Denne sorte minivibratoren har 7 spennende vibrasjonsfunksjoner som kontrolleres enkelt med én knapp. Enkelt, men likevel så nytelsesfullt! Minivibratoren er laget i mykt silikon og ABS-plast og tåler en sprut. Og den slanke formen gjør den også fin å bruke sammen med en partner under samleie. Merk at vibratoren trenger 2 stk AA-batterier. Batteriene følger ikke med, men du kan finne riktige batterier her.

Luksus vibratorrens spray 100 ml  

Pakken inneholder også en vibratorrens i sprayform fra vår Luksus-serie, fordi en god rengjøringsrutine er utrolig viktig ved bruk av sexleketøy. En rensespray er perfekt fordi den kan brukes for å fjerne bakterier og desinfisere alle typer leketøy, og den vil ikke kunne tette for de fantastiske trykkbølgene fra Womanizer. Vask først sexleketøyet med mild intimsåpe og vann. Spray så et lag med vibratorrensen over leketøyet og la det få virke før det skylles av. Enkelt og effektivt!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: