We-Vibe Melt by Iselin ren klitorispakke

Artikkelnr. 120238
2 omtaler
1490,- før 1619,00

FÅ RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Bestselgeren We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen gir fantastiske orgasmer! I denne pakken får du en vibratorrens på kjøpet, slik at du skal kunne nyte igjen og igjen. Og igjen!

We-Vibe Melt by Iselin

Klitorisstimulatoren We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen er blitt en orgasmefavoritt blant kvinner. Klitorisstimulatoren er dekket av sexy, sort silikon og ser svært diskré ut, noe mange ønsker seg i et sexleketøy. Men den største grunnen til at sexleketøyet er blitt en bestselger, er fordi det bruker samme orgasmefremkallende teknologi som Womanizer, fordi det kan styres med app og fordi klitorisstimulatoren ikke bare er fantastisk å bruke alene, men også sammen med partner! Klitorisstimulatoren er også enkel å bruke. Du drypper bare litt glidemiddel over klitoris og plasserer silikonhetten på tuppen forsiktig over, før du slår på de deilige trykkbølgene. Juster og varier plasseringen over klitoris underveis og forbered deg på en helt ny følelse, ulikt noe annet du har følt tidligere! Når trykkbølgene sendes ut fra hetten, stimuleres nemlig alle 8000 nervetråder i klitoris uten å berøres av annet enn luft. Det vil kunne gi sterkere orgasmer, og kanskje til og med flere på rad. Det har nemlig mange kvinner før deg opplevd, takket være trykkbølgeteknologien. We-Vibe Melt har 12 intensitetsnivåer, fra pirrende og mykt til mer intense pulseringer, som kan styres via app - både fra samme rom og fra andre siden av jorda! Det åpner for mye spennende parlek, uansett avstand. Dét er ikke det eneste som gjør We-Vibe Melt parvennlig. Det buede designet og den slanke fasongen gjør at den fint får plass mellom to kropper under sex. Klitorisstimulatoren er også 100 % vanntett og er oppladbar. Du kan få hele 2 timer med lek når sexleketøyer er fulladet. Hvor mange orgasmer rekker du å få...?

Vibratorrens Toyjoy spray

Det er veldig viktig å rengjøre sexleketøyet ditt etter du har brukt det. I denne pakken får du derfor med en antibakteriell vibratorrens fra Toyjoy. Vibratorrensen kommer i sprayform, så du ikke risikerer å tette for de deilige trykkbølgene til We-Vibe Melt. Vibratorrensen fjerner bakterier og etterlater seg en frisk duft. Flasken rommer 150 ml og vibratorrensen er skånsom og vannbasert. Sprayen kan brukes på alle sexleketøy, også de du kanskje har i nattbordskuffen fra før... Den er superenkel å bruke. Du vasker først sexleketøyet med intimsåpe og vann, og sprayer et tynt lag over. La sprayen få virke før du tørker grundig eller skyller sexleketøyet i lunkent vann.

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, Methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol.

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?