Vive Mira sort rabbitpakke med glid

Artikkelnr. 121400
999,- før 1378,00

FÅ GLID

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Mira rabbitvibrator er helt unik sammenlignet med andre vibratorer du har prøvd før! Med sin spinnende kule og deilige vibrasjoner, kommer den til å gi deg helt vanvittige orgasmer... Psst.. Du får med glidemiddel gratis!

Mira sort rabbitpakke med glid

Her får du virkelig i pose og sekk: en fantastisk god rabbitvibrator fra Vive OG et deilig vannbasert glidemiddel. Rabbiten får du på -20% rabatt og gliden får du faktisk helt gratis! Det blir jo ikke bedre enn det... Pakken inneholder: 

Dette er virkelig en spinnende god vibrator - og her snakker vi bokstavelig talt. Mira fra Vive er utstyrt med et skaft som har en spinnende kule som skal gi deg en helt unik g-punktstimulering i skjeden. Sammen med denne har den selvsagt de klassiske "kaninørene" og kraftige vibrasjoner. Kombinasjonene av disse vil gi deg orgasmer du ikke har kjent maken til! Alle funksjonene har en motor hver som kan styres både individuelt og kombinert sammen. Her er det med andre ord, utrolig mange kombinasjoner å leke seg frem med!

ezgif.com-optimize.gif

Laget av et 100% silikonmateriale, er dette leketøyet helt vanntett som gjør den til nr.1 på både soverommet og på baderommet. Og ikke nok med det... Når du nærmer deg klimaks med denne, kan du enkelt trykke på én knapp på skaftet som gjør at alle modusene går til maks - og dermed gjør orgasmen din enda mer intens! Her snakker vi skikkelige saker. Mira rabbitvibrator er supergod å bruke alene under sololek, men er også fantastisk å bruke under forspillet med partner. 

For å gjøre nytelsen enda bedre og mer deilig for deg, inkluderer denne pakken også et passende glidemiddel! Det vannbaserte glidemiddelet kommer i en deilig og smooth formel som gjør hver berøring til en deilige glede. Glidemiddelet er kompatibel med latekskondomer og kan også brukes med sexleketøy. Gliden kommer uten farge, smak og lukt!

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Sorbitol, Sodium Lactate, Urea, Lactic Acid, Serine, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Allantoin

Hvor mange stjerner vil du gi?