Tilbehørspakke til ham

Artikkelnr. 119307
399,- før 477,00

DET DU TRENGER

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Pakke med alt tilbehør som trengs til dine sexleketøy - og ja, du trenger faktisk dette! 

Gjør alenestunden enda deiligere 

La oss være enige om en ting: Glidmiddel er undervurdert. All bruk av sexleketøy blir enda deiligere med bruk av glidemiddel. Derfor får du med et vannbasert glidemiddel i tilbehørspakken som kan brukes til alle typer sexleketøy, enten om du har en Fleshlight, en masturbator, en vagina, en onanihylse eller noe helt annet. Glidemiddelet Fleshlube Water gir deg den silkeglatte og pirrende følelsen et glidemiddel skal og er samtidig skånsom mot huden. Psst... Glidemiddelet er dessuten også perfekt å bruke under samleie med en partner... Flasken rommer 100 ml glidemiddel, mer enn nok til mange deilige stunder.  

Gjør alenestunden enda ryddigere 

For at ditt sexleketøy skal opprettholde den gode kvaliteten gang på gang, er det viktig å vaske sexleketøyet etter bruk. Og frykt ikke, det er ikke snakk om en stor vaskejobb. Pakken inneholder en antibakteriell rensespray som gjør rengjøringen kjempelett! Rensesprayen S8 påføres etter du har vasket sexleketøyet med mild såpe og vann. La rensen få virke før du skyller den av! Sprayen kan brukes på alle typer sexleketøy og desinfiserer dem. Flasken rommer 150 ml. 

Forleng nytelsen, igjen og igjen... 

Med Fleshlight Renewing Powder sikrer du at dine sexleketøy gir deg den samme gode følelsen og kvaliteten, gang på gang. Hvorfor ikke la hver gang bli som det første? Pudderet kan brukes på vaginaer, masturbatorer, onanihylser og andre onaniprodukter laget av et realistisk materiale. Pudderet forhindrer at unødvendig fukt og støv fester seg på sexleketøyet under oppbevaring. Etter du har rengjort og tørket sexleketøyet ditt, er det bare å påføre pudderet – og vipps: sexleketøyet er så godt som nytt. Enklere blir det ikke! 

Hvor mange stjerner vil du gi?