Tango Womanizer Liberty lilla pakke

Artikkelnr. 120171
1 omtaler
1179,- før 1443,00

OH JA!

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Denne pakken inneholder kundefavoritten Womanizer Liberty, nyheten Tango Corazon analplugg og vår bestselgende orgasmekrem. Perfekt for deg som både ønsker magiske klitorisorgasmer og en søt og liten analplugg.

Womanizer Liberty lilla

Womanizer er kjent for å bruke trykkbølger i stedet for vibrasjoner, og fungerer dermed helt annerledes enn en vibrator. Den lille silikonhetten tres rundt klitoris hvor den lager et lite vakuum som "sutter" på klitoris. Faktisk berøres ikke klitoris av annet enn luft, noe som gjør det enklere å komme igjen og igjen. Mange kvinner får ikke bare sine beste orgasmer hittils, men mange opplever også sine første multiorgasmer med Womanizer. Womanizer Liberty er kanskje liten, men den har nok kraft til å gi deg orgasmen du lengter etter. Ta sjansen, og takk oss senere! Womanizer Liberty har seks ulike programmer – fra mykt og pirrende til mer intense trykkbølger. Dessuten er den genial å ha med på tur, uansett om du skal til kjæresten etter jobb, eller på en lengre reise. Magnetlokket sørger for en diskret og hygienisk oppbevaring. 

Tango Corazon analplugg

Denne analpluggen i metall fra Tango-serien er perfekt for nybegynnere og helt utmerket å bruke samtidig som Womanizer. Tro oss. Det må bare oppleves! Analpluggen er formet som en dråpe og liten i størrelse. Den avrundede tuppen gjør analpluggen enkel å føre inn, og det smale skaftet gjør at buttpluggen holder seg på plass. Stopperen i bunnen sikrer trygg bruk. Den er også formet som et hjerte og dekorert med en lekker og lillafarget diamant. Analpluggen kan også varmes opp eller kjøles ned før bruk, om man er i humør for å skru opp temperaturen enda ett hakk eller har behov for å kjøle seg ned... Buttpluggen kan brukes med alle typer glidemiddel.

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Kondomeriets orgasmekrem kan gi lengre, sterkere og raskere orgasme. Og hvem vil vel ikke ha det? Smør en liten dråpe av kremen på klitoris og området rundt og la kremen få virke. Orgasmekremen inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Kombiner en liten dråpe av orgasmekremen med Womanizer og stimuler i vei. Forbered deg på et skikkelig orgasmefyrverkeri! 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?