Tango forførende g-punktpakke

Artikkelnr. 120192
679,- før 857,00

DET DU TRENGER

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

G-punktorgasme next! Denne pakken inneholder alt du trenger for å oppleve de berømte g-punktorgasmene: En g-punktvibrator, et glidemiddel og en vibratorrens.

Tango Eso g-punktvibrator

G-punktet kan være vanskelig å stimulere på egen hånd, men med Eso g-punktvibrator fra Tango blir det en dans på roser! G-punktvibratoren er fleksibel, har en markant bøy på skaftet og et større hode som gjør det enkelt å finne, treffe og ikke minst å stimulere det berømte g-punktet.  Vibratorens glatte silikonmateriale og myke tupp, i kombinasjon med et vannbasert glidemiddel, vil føles helt herlig. G-puntkvibratoren har fem vibrasjonsprogrammer, som hver har 3 intensitetsnivåer, og det aller kuleste med denne vibratoren er måten du justerer intensiteten. G-punktvibratoren har en kul sveipeteknologi. Hvis du vil øke eller dempe intensiteten på vibrasjonene sveiper du bare tommelen lett til høyre eller venstre over bladene på sexleketøyet. Så får du det akkurat som du vil! Den oppladbare G-punktvibratoren har en genial minnefunksjon som husker hvor du avsluttet sist. Det gjør det enkelt å finne tilbake til ditt favorittprogram hver gang! 

Tango vannbasert glidemiddel 125 ml

Med Tango vannbasert glidemiddel blir opplevelsen med Eso g-punktvibrator enda bedre! Glidemiddelet gir god glid med en silkemykfølelse som varer. Glidemiddelet er skapt for å bevare den naturlige pH-balansen i underlivet. Så fantastisk! Glidemiddelet er parabenfritt, uten smak og duft og olje- og fettfritt, så det kan lett vaskes av. Det kan brukes med alle sexleketøy og kondomer og nytes alene eller med en sengepartner i en erotisk tango for to...

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethhylcellulose, Phenoxyethanor, Ethylhexylglycerin.

Vibratorrens Toyjoy spray

Det er viktig å vaske sexleketøy etter bruk, så de er klare for en ny runde når du er det. Og det kommer du til å være raskt etter å ha prøvd Eso g-punktvibrator for første gang. Vibratorrensen i sprayform fra ToyJoy gjør det enkelt å rengjøre sexleketøyet ditt. Spray, la virke og skyll av etter vask. Tenk at det kan være så enkelt å fjerne bakterier! Flasken rommer 150 ml.

Ingredienser:Vann, dodecylbenzenesulfonate, Methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol.

Hvor mange stjerner vil du gi?