Rosy Gold pirrende massasjepakke

Artikkelnr. 121244
859,- før 1127,00

LEKKER

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Med denne massasjepakken blir det ikke noe problem å løse opp i én stiv muskel eller to... Her får du en lekker massasjestav i rosegull, pluss to av våre bestselgende tilbehør: Luksus aloe vera glidemiddel og Kondomeriets orgasmekrem!

I denne ultimate massasjepakken får du alt for å gi en god massasje: 

Lekker rosegull massasjestav

Nyt deilige stunder med din kjære… Massasjestav Rosy Gold er perfekt for å stimulere klitoris og løse opp i stive muskler! Velg mellom 10 vibrasjonsmønstre du kan nyte over hele kroppen. Vær leken – stimuler flere erogene soner som brystvortene, perineum (området mellom anus og pungen). Ta massasjestav Rosy Gold med i dusjen for en herlig og våt opplevelse da den er helt trygg å ta med i dusjen. Den er også oppladbar, slik at du kan lade den opp og nyte igjen og igjen og igjen…

Velgjørende glidemiddel

Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra. Ettersom glidemiddelet tørker av seg selv, slipper man å stå å vaske det bort etterpå. Kan fint brukes av gravide eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse!

Ingredienser: Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Denne orgasmekremen skal alle ha

Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Masser en liten ert av orgasmekremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem. Når orgasmekremen starter å virke vil du se at huden får en rødlig nyanse, og kjenne at det prikker, varmer, og kribler. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet. Orgasmekremen kan helt trygt brukes sammen med sexleketøy, kondom og under oralsex! 

INFO: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Innholdsfortegnelse: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Hvor mange stjerner vil du gi?