Mer Lyst vibratorpakke til henne

Artikkelnr. 120094
698,- før 827,00

3 for 2

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Klitoris- og vaginalorgasme? Ja takk begge deler. I denne pakken får du både en deilig klitorisvibrator og en slank vibrator. Du får også en vibratorrens med på kjøpet! Good vibrations!

Mer Lyst Smidig vibrator 

Mer Lyst Smidig vibrator er en slank vibrator med pirrende riller. Denne er like fin for nybegynnere som for erfarne. Den blir gjerne med deg inn i dusjen også, om du ønsker en våtere affære. Med Smidig vibrator kan du leke deg med 10 deilige vibrasjonsprogrammer. Kjenn hvordan rillene på skaftet masserer og stimulerer deg innvendig, eller plasser tuppen mot klitoris for en intens stimulering. Knappene for de ulike modusene lyser også under bruk, hvilket kan være kjekt under dyna...  

Mer Lyst Hissig klitorisvibrator 

Hissig fra Mer Lyst er en søt klitorisvibrator med sterke vibrasjoner. Hissig har den perfekte størrelsen når man ønsker det lille ekstra under samleie. Den er diskré og får plass mellom kroppene deres i alle tenkelige sexstillinger. En liten klitorisvibrator er også fint å bruke under forspillet, f.eks. for å pirre brystvorter og andre erogene soner på kroppen. Det er også et must når du skal komme som et fyrverkeri på egenhånd! Hissig klitorisvibrator har 7 vibrasjonshastigheter som kan styres via én knapp på undersiden. 

Vibratorrens S8 spray 

Vibratorrens S8 spray er en antibakteriell rensespray som kan brukes på alle sexleketøy. Rensesprayen er vannbasert, skånsom og fjerner bakterier på sexleketøy effektivt. En enkel vaskerutine, med noen få sprut av sprayen, er alt som trengs for å rengjøre leketøyet. Flasken rommer 150 ml. 

NB: Skyll av umiddelbart dersom sprayen kommer i kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal oppbevares i romtemperatur, unngå direkte sollys.

Hvor mange stjerner vil du gi?