Mer Lyst utforskende analpakke

Artikkelnr. 120095
1 omtaler
399,- før 537,00

SNERTEN

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Utforsk analsex med denne deilige pakken som gir deg alt du trenger før du åpner bakluka – inkludert bestselgeren av alle bestselgere; Snerten analplugg, med på kjøpet!

Mer Lyst Snerten analplugg 

Snerten analplugg er en kundefavoritt. Den er laget spesielt for nybegynnere – og er perfekt å starte med når du skal utforske analsex. Hva med å ta den med i dusjen? Analpluggen kan festes til en hvilken som helst glatt overfalte, med sugekoppen i bunnen. Buttpluggen er også perfekt som oppvarming før analsex med penis eller et større sexleketøy. Med sine fire kuler i økende størrelse nedover, masserer analpluggen deilig innvendig. Når den føres inn eller ut, vil dessuten ringmuskekeln i anus gripe rundt hver kule og gi deg en ny og pirrende følelse! 

Analdusj

Mange føler seg mer avslappet når de har vasket seg ordentlig før analsex. Det kan denne analdusjen hjelpe deg med. Den gjør deg skinnende ren før analsex, slik at du kan få en behagelig opplevelse. Analdusjen kommer i størrelse medium og er like fin å bruke for menn og kvinner. Den er superenkel å bruke, og perfekt for nybegynnere. Pumpen fylles med vann og plastdysen føres forsiktig inn i anus. Så klemmer man på beholderen til den er tom for vann. Prosessen gjentas til vannet som kommer ut, er helt klart! Størrelse: 224 ml

Anal glidemiddel EasyGlide

Anal glidemiddel Just Glide er spesielt laget for analsex. Dette glidemiddelet er tyktflytende og holder ekstra lenge på fuktigheten – noe som er superviktig fordi det ikke produseres naturlig fuktighet der bak. Med riktig glidemiddel vil opplevelsen bli enda deiligere. Tuben rommer 500 ml.

Ingredienser: Aqua, Alcohol Denat, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Panthenol, Sodium Lactate, Glycerin, Citric Acid, Citrus Auramtium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Extract, Citrus Reticulata (Tangerine) Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Leaf Extract.

Inspirasjon: 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?