Mer Lyst singelpakken til henne

Artikkelnr. 120148
559,- før 627,00

ALENETID

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Singel og på jakt etter nye orgasmer? Denne pakken inneholder en liten rabbitvibrator, et deilig glidemiddel og en liten tube orgasmekrem som du kan ha helt for deg selv.

Mer Lyst Sjarmerende rabbitvibrator

Mer Lyst Sjarmerende rabbitvibrator er en klassisk rabbitvibrator som stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig! Denne rabbitvibratoren kommer i en litt mindre størrelse og er helt perfekt for nybegynnere og for deg som er glad i å reise... Og ikke la deg lure av størrelsen: Rabbitvibratorens evne til å stimulere deg to steder samtidig med sine deilige vibrasjoner, vil gi himmelske orgasmer! Den har syv ulike vibrasjonsprogrammer, så her vil du ha nok av valgmuligheter.

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml

Det er viktig å bruke riktig glidemiddel med sexleketøy, og i pakken har vi plukket ut det perfekte glidemiddelet. Luksus Naturlig er et vannbasert glidemiddel som brukes med kondom, alle typer sexleketøy og alle typer sex. Glidemiddelet gir god glid og gir huden en ekstra fuktighet. Den etterlater ingen flekker på lakenet, og tuben rommer 100 ml!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

I denne pakken får også med Kondomeriets bestselgende orgasmekrem. Orgasmekremen inneholder virkestoffer som gjør deg mer følsom for berøring der den smøres på. Det betyr at det kan bli lettere å oppnå orgasme, og ikke minst at orgasmen kan vare lenger og føles enda kraftigere - særlig om den kombineres med ditt nye sexleketøy. 

Hvor mange stjerner vil du gi?