Maskulin prostatapakke med anal glid

Artikkelnr. 121268
399,- før 728,00

KUPP

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Er du nysgjerrig på prostatastimulering? Og liker kraftige og deilige orgasmer? Da er denne prostatapakken noe for deg. Her får du med vår populære prostatavibrator og glidemiddel for analsex!

Prostatavibrator + analglidemiddel

Denne maskuline prostatavibratoren passer for alle menn som vet å kose seg! Prostatavibratoren stimulerer både prostata og perineum (området mellom anus og pung) på én og samme tid! Ennå ikke prøvd det? Da har du noe å se frem til! Prostatavibratoren er utformet med en bøyd tupp i den ene enden av vibratoren. Denne bøyen finner hans g-punkt, også kalt p-punktet. Den har i tillegg to utpregede kuler på skaftet som gir han følelsen av å fylles opp. I den andre enden har prostatavibratoren en myk silikonrygg som presser opp mot og stimulerer perineum – som er en stor kilde til nytelse for mange menn. 

Da det ikke produseres naturlig glid eller fukt i anus, er det viktig å bruke rikelig med glidemiddel. Derfor får du med i denne pakken: Luksus anal glidemiddel. En av våre bestselgere fra Luksus-serien. Luksus Anal glidemiddel er et glatt og fuktighetsgivende glidemiddel. Glidemiddelet har litt tykkere konsistens, spesielt laget med tanke på analsex og bruk av sexleketøy som buttpluger.

Glidemiddel ingredienser: Aqua, Glycerin, Monopropyleneglycol Usp, Carboxymethyl Cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben.

Hvor mange stjerner vil du gi?