NYHET

Luksus Tango Tanguero kalenderpakke

Artikkelnr. 121516
2349,- før 2689,00

MER TIL HENNE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Få hjertet ditt til å banke og temperaturen til å stige med vår eksklusive pakke: Luksus julekalender og Tanguero G-punktvibrator! Alt du trenger for å vekke julestemningen hos deg...

Kapre deg årets julekalender sammen med populæret sexleketøy!

Grip sjansen til å gjøre førjulstiden uforglemmelig med denne fantastiske kalenderpakken bestående av to bestselgere. Uansett om du nyter alene eller deler øyeblikkene med en partner, vil Luksus julekalender og Tanguero g-punktvibrator gi deg et hav med nytelse! 

Pakken består av: 

Gjør deg klar for årets mest etterlengtede begivenhet – Norges mest populære julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne! Luksus Limited Edition er fjorårets bestselgende kalender, og i år er intet unntak. I julekalenderen får du ikke bare 24 pirrende gaver, men 24 hete opplevelser å nyte alene eller med partner som bare varer og varer...

Luksus julekalender passer perfekt for både single og par, uavhengig av kjønn og legning. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Det er både for deg som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til et nytt nivå. Gjør årets beste investering i sexlivet, vi lover; førjulstiden vil aldri bli mer hot – du kan kanskje til og med få spart litt på strømregningen i år? Dette er virkelig en god investering for alle som vil gjøre juletiden, og andre tider på året, ekstra spennende og pirrende. 

Fjorårets bestselger! Fikk best i test i julekalendertesten til KK 2022 (terningkast 5): «Har du en leken date planlagt finner du garantert noe i denne du piffe opp kvelden med. God variasjon i innholdet – mye som er gøy!».

"Vi gir denne kalenderen et soleklart terningkast 6!" - produktestere av Luksus Julekalender 2023

Med Tanguero g-punktvibrator fra Tango blir det  både enkelt og deilig å finne og å stimulere g-punktet. G-punktvibratoren fra Tango har en klassisk utforming. Den har et langt håndtak, en bøy på skaftet og et større hode som er perfekt når du skal stimulere g-punktet og få deilige g-punktorgasmer. Det aller kuleste med denne g-punktvibratoren er at den ikke bare vibrerer, men beveger seg i den fantastiske "kom hit"-bevegelsen også. Det betyr at g-punktivbratoren beveger seg frem og tilbake over g-punktet ditt, inne i skjeden! Denne teknikken er for mange en sikker vei til intense og deilige g-punktorgasmer. G-punktvibratoren har totalt 9 programmer som styres via én enkel knapp. Noen av programmene vibrerer, noen beveger seg frem og tilbake og noen gjør begge deler! Med Tanguero g-punktvibrator er det bare å forberede seg på et skikkelig fyrverkeri under trusekanten.

Hvor mange stjerner vil du gi?