Komplett tilbehørspakke

Artikkelnr. 121151
349,- før 457,00

DET DU TRENGER

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

På tide å fylle på tilbehøret i nattbordskuffen? I denne deilige tilbehørspakken får du alt du trenger: orgasmekrem, glidemiddel og vibratorrens!

Komplett tilbehørspakke inneholder: 

Kondomeriets orgasmekrem

Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Masser en liten ert av orgasmekremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem. Når orgasmekremen starter å virke vil du se at huden får en rødlig nyanse, og kjenne at det prikker, varmer, og kribler. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet. Orgasmekremen kan helt trygt brukes sammen med sexleketøy, kondom og under oralsex! L-Arginin vil også forbedre blodsirkulasjonen i penis. Smør på penishodet og skaftet, og kjenn en kraftig og deilig ereksjon! Optimaliser orgasmen, og unn deg eller partneren din Kondomeriets orgasmekrem i dag!

Innholdsfortegnelse: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Deilig følelse med glatt glid

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse  og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy. Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff. Glidemiddelet kommer i en praktisk tube som rommer 100 milliliter. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Vibratorrens i sprayform

Luksus Vibratorrens er en bakteriedrepende og desinfiserende rensespray for dine sexleketøy. Et par sprut av sprayen er alt som trengs for å ta vare på dine sexleketøy og for å forhindre irritasjon i underlivet. God hygiene i forbindelse med sexleketøy er viktig får å unngå for eksempel skjedekatarr, sopp- og urinveisinfeksjon. Det gjelder alle leketøy for både han og henne som har hatt kontakt med underlivet, både innvendig og utvendig – men er særlig viktig for anale sexleketøy. 

Innholdsfortegnelse: Alcohol Denat., Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethhanolamine, Disodium EDTA, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Styrax Benzoin (Benzoin) Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Benzyl Alcohol, Coumarin, Cl 42090 (Blue 1).

Hvor mange stjerner vil du gi?