Hegseths store prostatapakke

Artikkelnr. 119444
799,- før 1166,00

ALT DU TRENGER

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Hegseth Prostatapakke inneholder en prostatavibrator, analdusj, glidemiddel og rensespray – alt du trenger for å utforske anale gleder!

Hegseth prostatavibrator

Hegseth prostatavibrator gir mannen i både pose og sekk. Prostatavibratoren stimulerer både prostata og perineum (området mellom anus og pung) på én og samme tid! Den bøyde tuppen treffer mannens p-punkt og prostatavibratoren har to utpregede kuler på skaftet som fyller han opp. Samtidig stimuleres perineum av den myke silikonryggen i enden. Hegseth prostatavibrator er også oppladbar og har en kraftig motor som lar deg veksle mellom 10 vibrasjonshastigheter! Prostatavibratoren holder seg dessuten på plass på egen hånd, slik at hendene dine fint kan konsentrere seg om å stimulere andre steder på kroppen…

Daniel (26) har testet og gitt terningkast til Hegseth prostatavibrator. Han skriver følgende: "Trust me, jeg angrer at jeg ikke har testet ut en prostatvibrator tidligere." Les hele hans anmeldelse her.

OBS: Prostatavibratoren er oppladbar, og laderen skal stikkes gjennom silikonen (gummihullet) på siden av bulletvibratoren. Silikonen skal ikke fjernes.

Mer Lyst Ren analdusj

God hygiene er viktig når det kommer til analsex! For å gjøre opplevelsen så avslappet som mulig, ønsker mange å vaske baken i forkant. Mer Lyst Ren analdusj gjør deg skinnende ren på innsiden og hjelper deg med å fjerne eventuelle rester. Analdusjen har to ulike, utskiftbare plastdyser, den ene er tykkere og lengre enn den andre. Begge har små hull øverst som spruter ut vannet. Her kan de fleste finne en som passer.

YESforLOV anal glidemiddel

For en vellykket analopplevelse er riktig glidemiddel viktig! YESforLOV anal glidemiddel er spesielt laget for analsex da den holder ekstra lenge på fuktigheten, og gir god glid. Glidet er et hybridglidemiddel og er laget for å være mild mot huden og slimhinner og er pH-nøytral. Flasken rommer 100 ml.

Toyjoy spray 150 ml

Det er veldig viktig å rengjøre sexleketøyene etter bruk! I denne pakken får du Toyjoy vibratorrens spray som desinfiserer og fjerner bakterier raskt og enkelt før og etter bruk. Noen få sprut av sprayen, er alt som trengs for at du skal kunne nyte Hegseth prostatavibrator gang på gang. Sprayen påføres etter du har vasket sexleketøyet og skal virke i tre minutter før den skylles av. Så enkelt er det, faktisk!

NB: Skyll av umiddelbart dersom sprayen kommer i kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal oppbevares i romtemperatur, unngå direkte sollys.

Hvor mange stjerner vil du gi?