Harm prostatapakke

Artikkelnr. 119166
2 omtaler
569,- før 897,00

HARMS FAVORITT

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (2)

Harm prostatapakke gir deg alt du trenger for å oppdage de orgasmiske gledene ved prostatapunktet: En prostatavibrator, et analglid og en vibratorrens!

Harm og Hegseth prostatavibratorer

I samarbeid med Kondomeriet har hele Norges Vegard Harm og Morten Hegseth fått sine helt egne sexleketøy: Harm og Hegseth prostatavibratorer! Den sjarmerende duoen har fått teste ulike prostatavibratorer og kommet frem til hver sin favoritt! Hegseth prostatavibrator finner du her!

Harm prostatavibrator

Harm prostatavibrator passer like godt for nybegynneren som den mer erfarne. Det var derfor Harm valgte nettopp denne som sin prostatavibrator. Harm prostatavibrator har fire pirrende kuler på skaftet, som masserer herlig på innsiden av anus. Kulene fungerer også nærmest som analkuler når prostatavibratoren trekkes ut og settes inn. I tillegg vil den nedre delen av prostatavibratoren massere et annet stort nytelsespunkt for menn, nemlig perineum (området mellom pung og anus). Prostatavibratoren har dessuten en uttagbar og oppladbar bulletvibrator som kan brukes til å stimulere andre erogene soner og har syv ulike vibrasjonsmodus. Den holder seg på plass av seg selv, hvilket er superkjekt når hendene dine er opptatt med en annen jobb…

Men hvorfor burde jeg stimulere prostata, tenker du kanskje? Mange menn opplever kraftigere og mer eksplosive orgasmer ved prostatastimuli, uavhengig av seksuell legning. Og som Harm selv sier:

«Legg litt press på din indre pute,
og jeg garanterer at du kommer til å sprute.»

Terningkast 6 i Dagbladet-test

"En positiv ting er hvor lett vibratoren gikk inn, da jeg tenkte at jeg måtte «varme» meg selv opp. Dette var ikke tilfellet, så den var veldig enkel i bruk. Formen passet fint for å treffe riktig, følte jeg. Fant ikke noe negativt med denne. Harms prostatavibrator gjør jobben! Du får orgasme av den." skriver Andreas etter og ha Harm Prostatavibrator! Publisert i Dabladet 03.12.20.

Nesbuing (27) har testet Harm prostatavibrator. Han gir opplevelsen og produktet terningkast 5! Les hele hans opplevelse her.

Visste du at...? Morten Hegseth har også sin egen prostatapakke. Den kan du finne her!

OBS: Prostatavibratoren er oppladbar, og laderen skal stikkes gjennom silikonen (gummihullet) på siden av bulletvibratoren. Silikonen skal ikke fjernes.

Anal glidemiddel YESforLOV 100ml

I anus produseres det ingen naturlig glid eller fukt, og derfor er det ekstremt viktig å bruke masse glidemiddel ved analsex og bruk av sexleketøy som analplugg og prostatavibrator! YESforLov anal glidemiddel er et hybrid glidemiddel (blanding av vannbasert og silikonbasert) spesielt laget for å beholde fukten under analsex da man ikke naturlig har noen form for fukt eller sekret der bak. Glidemiddelet er derfor drøyt i bruk og holder lenge på fuktigheten, slik at du kan tenke på andre ting. Gliden er laget for å være mild mot huden og slimhinner og er pH-nøytral..

Vibratorrens 20 ml

Ved bruk av et analt sexleketøy, som eksempelvis en prostatavibrator, er det ekstremt viktig å rengjøre leketøyet etter bruk! Pakken inneholder derfor også en liten tube av vibratorrens fra Kondomeriets egne Smak & behag-serie. Rensegeléen desinfiserer og fjerner bakterier raskt og enkelt før og etter bruk. Vask først med mild såpe og vann og fordel deretter et lag med vibratorrens over leketøyet. På denne måten kan du nyte din prostatavibrator om og om igjen, og tro oss – det kommer du til å ville gjøre!

Ingredienser: Denatured Alcohol, Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin BP, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethhanolamine, Perfume, Cl42090V.

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?