Fifty Shades spennende bondagepakke

Artikkelnr. 121094
829,- før 1098,00

HARD LIMITS

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Fifty Shades spennende bondagepakke er perfekt for deg som er nysgjerrig på bondage og kinky sex. I pakken får du med et bestselgende bondagesett fra Fifty Shades - og en g-punktvibrator med på kjøpet!

Fifty Shades spennende bondagepakke

Nå kan du sikre deg et av våre bestselgende produkt innen kinky sex - og få med en annen favoritt med på kjøpet! Dette er et tilbud du ikke kan motstå…

I denne spennende bondagepakke får du med: 

Fifty Shades g-punktvibrator

Denne lille g-punktvibratoren er en av våre bestselgere. Grunnen til dette er at størrelsen er perfekt for deg som vil ha en vibrator som ikke tar opp plass i nattbordskuffen, og at den er perfekt for nybegynnere! Den er liten i størrelsen, men fortsatt lang nok til å rekke g-punktet. Den er veldig fin å bruke til forspill før samleie eller når man vil bare ha en deilig orgasme for seg selv. Vibratoren har bare en knapp som gjør det enkelt å skifte til en ny og spennende vibrasjon. Den har 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer, så her kan man variere hver gang man bruker den. Den lille g-punktvibratoren går på batteri, så denne er ikke badetettmen man kan fint bruke den i dusjen. Vibratoren lager også minimalt med lyd. 

Fifty Shades Hard Limits sengebondage

Hard Limits sengebondage gir deg full kontroll over partneren, det er raskt å få på plass, og sikkert å bruke. 4 forede og myke hånd- og fotjern kobles sammen til lenker, eller til senge-stroppene som gjør at du kan binde elskeren fullstendig fast til sengen. Remmene smyges lett under madrassen, og justeres til ønsket lengde og bredde. Når du har fått remmene på plass, kan du deretter binde den du vil dominere fast, og gjør hva du vil! Remmene er laget solid med fletteverk som tåler en støyt. Hånd- og fotmansjettene festes med borrelås, og har satengbesatt innside for en komfortabel følelse. 

Settet passer alle senger på 2 meter, da remmen kan strekkes i lengde. Dette settet er derfor perfekt enten du har enkelt-, dobbelt eller king-size- seng! Remmene kan også strekkes i bredde, og passer de fleste senger opp til 180 cm. Blindfold i Fifty-Shades-serien følger med. Remmene er enkle å pakke sammen, og kan lett medbringes på en romantisk weekend på hotell...
Stroppesettet måler 12,4 m i lengde, med to bredder for å feste håndjernene, hvorav hver måler 2,5 m. De kan festes rundt rammemadrass, over-madrass eller vanlig madrass.

Hvor mange stjerner vil du gi?